Playstation 3 spil nyheder

FUEL - 14.000 kvadratkilometers offroad [OPDATERET: Trailer]
Spil nyheder
Tirsdag, 19 August 2008 21:02

FUEL - 14.000 kvadratkilometers offroadCodemasters har indgået en aftale med Asobo Studio, om at udgive deres kommende bilspil. Spillet bliver et offroad-racer spil, og der er lovet ikke mindre en verdens største spilmiljø - nemlig 14.000 kvadratkilometer. Der er desværre ingen billeder eller anden præsentation med nyheden om dette spil.

Spillet har været under udvikling i 4 år hos Asobo Studio i Frankrig, og handler om en verden, hvor Jorden er blevet ødelagt pga. klimaændringer. I spillet konkurrerer man om brændstof, i en verden hvor efterspørgslen på olie og benzin er højere end nogensinde. Der bydes på en række justerbare to- og firehjulede køretøjer. Man spiller i et "open world", som vi kender fra Burnout Paradise, dog noget større.

6 mbit mobilt bredbånd, kun 149 kr. per måned! Klik her!

Online vil man kunne spille op til 16 spillere, og der vil være alle mulige forskellige slags miljøer, fra tsunami-ødelagte strande, tykke skove, tørre ørkener til stormfulde bjerge. Der vil endvidere også være et dynamisk dag/nat system plus forskellige vejrforhold som f.eks. regn, tornadoer, lyn, snestorme og ikke mindst sandstorme.

Spillet udvikles til PC, Playstation 3 og Xbox 360.

Kilde: Console.dk og Fz

 

OPDATERET: Der er blevet lagt en trailer på nettet af det kommende spil, og den kan ses nedenfor.

 

Fuel trailer

Hits: 615
Kommentarer (0)add comment

Skriv kommentar
Du skal være logget på for at skrive en kommentar. Opret dig som bruger hvis du ikke allerede har gjort det.

busy
 

Copyright 2006-2011 HB Portaler. All Right Reserved.
Reproduction in whole or in part in any form or medium without express written permission of HB Portaler. is prohibited.

 

Download gratis spil på DLC.dk

Top spil nyheder