Playstation 3 spil nyheder

Kratos og Nariko i LittleBigPlanet!
Spil nyheder
Onsdag, 06 August 2008 20:25

Kratos og Nariko i LittleBigPlanet!På den officielle Playstation Blog har der været oplysninger om hvad man kan forvente, når du forudbestiller LittleBigPlanet fra visse detailhandlere. Som naturligvis betyder det at disse oplysninger er fantastiske for vores amerikanske naboer, men ikke så meget for os endnu. Men lad os dog håbe at vi får et lignende sæt seje samlerobjekter i Europa. Inkluderet i forudbestillingen er der nemlig en spil guide og en klistermærke bog. Der er endda en nuttet burlap pose, lavet af samme materiale som Sackboy selv. Men den rigtige overraskelse er de to Sackboy kostumer som kan downloades - Nariko fra Heavenly Sword og Kratos fra God of War. Tjek de alt for søde-for-ord-billeder ved at læse mere. 

6 mbit mobilt bredbånd, kun 149 kr. per måned! Klik her!

Kratos og Nariko i LittleBigPlanet!

Kratos og Nariko i LittleBigPlanet!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende PlayStation 3 nyheder, spilnyheder, snydekoder, anmeldelser, hacks og gode PS3 tilbud!

Du kan tilmelde dig her...

Hits: 687
Kommentarer (0)add comment

Skriv kommentar
Du skal være logget på for at skrive en kommentar. Opret dig som bruger hvis du ikke allerede har gjort det.

busy
 

Copyright 2006-2011 HB Portaler. All Right Reserved.
Reproduction in whole or in part in any form or medium without express written permission of HB Portaler. is prohibited.

 

Download gratis spil på DLC.dk

Top spil nyheder