Playstation 3 spil nyheder

Hvad er Sonys mystiske E3 spil?
Spil nyheder
Tirsdag, 22 Juli 2008 11:25
Hvad er Sonys mystiske E3 spil?BBC tager nu endnu engang fat i det mystiske Sony-spil. BBC's Darren Waters beskrev første gang dette mystiske spil da, han bemærkede, at "vi kunne være på randen af en forandring hvad angår spil konsoller og hvad de er i stand til i form af historie-fortællinger." Men Waters var overrasket over at Sony ikke viste dette spil. Ja MAG så da godt ud, men det var ikke det spil denne BBC forfatter snakkede om. "Det var ikke MAG spillet jeg henviste til ... Og jeg kan stadig ikke tale om det. Eller fortælle dig, hvad det hedder." Udtalte Darren Waters.

6 mbit mobilt bredbånd, kun 149 kr. per måned! Klik her!

Vi kan bekræfte her på redaktionen, at Sony faktisk viste et spil bag lukkede døre til E3. Desværre er det også det eneste vi ved endnu. Dets identitet vil forblive hemmelig, Leipzig Games konventionen, går i luften i næste måned. Vi kan næsten kun forvente store ting, hvis Waters ikke kan holde op med at tale om dette mystiske spil, og hvis Sony er at håndhæve en streng fortrolighed om spillets detaljer. Hvad tror du, det vil være?
Hits: 587
Kommentarer (0)add comment

Skriv kommentar
Du skal være logget på for at skrive en kommentar. Opret dig som bruger hvis du ikke allerede har gjort det.

busy
 

Copyright 2006-2011 HB Portaler. All Right Reserved.
Reproduction in whole or in part in any form or medium without express written permission of HB Portaler. is prohibited.

 

Download gratis spil på DLC.dk

Top spil nyheder