Playstation 3 spil nyheder

LittleBigPlanet DLC gratis ved lancering
Spil nyheder
Tirsdag, 22 Juli 2008 10:33
LittleBigPlanet DLC gratis ved lanceringMange har sikkert gået rundt med små dollartegn i øjnene efter David Reeves foreslog, at LittleBigPlanet ejere kunne tjene penge på deres værker. Han beskrev det som et "iTunes møder eBay"-system og gik endda så langt som at forudsige, at en person kan blive millionær igennem spillet.

6 mbit mobilt bredbånd, kun 149 kr. per måned! Klik her!

Men Sony Europa har igår beroliget LBP fans og siger at bruger-skabt indhold i virkeligheden vil være gratis.

"SCEE og Media Molecule kan garantere, at alt forbruger-genereret indhold vil være gratis ved lanceringen. Vi ved, hvor vigtigt dette er til LBP samfundet, og hvad vi ønsker mest er for folk at nyde at spille, skabe og dele deres indhold."

"Selvfølgelig er vi også glade for at tænke på fremtiden og det David talte om, herunder hvordan bruger-genereret indhold vil kunne udvikle sig på langt sigt. Dog vil alle beslutninger, der træffes i udviklingen af LBP i fremtiden, omfatte samfundet og vi fokuserer udelukkende på at øge brugerens oplevelse. "

Heldigvis vil vi ikke være tvunget til at grave yderligere i vores lommer til oktober, når LittleBigPlanet udgives, men forvirringen, rejser dog et interessant spørgsmål. Ligesom regelmæssig YouTube indholdsleverandører kan tjene penge via ad indtægter, vil vi så se PS3-ejere tjene penge fra bruger-skabt indhold på fremtidige titler?
Hits: 664
Kommentarer (0)add comment

Skriv kommentar
Du skal være logget på for at skrive en kommentar. Opret dig som bruger hvis du ikke allerede har gjort det.

busy
 

Copyright 2006-2011 HB Portaler. All Right Reserved.
Reproduction in whole or in part in any form or medium without express written permission of HB Portaler. is prohibited.

 

Download gratis spil på DLC.dk

Top spil nyheder