Playstation 3 spil nyheder

Saints Row 2 bliver ikke ligesom GTA IV
Spil nyheder
Fredag, 20 Juni 2008 11:18
Saints Row 2D. 17 oktober i Europa lander endnu et sandkasse spil på hylderne. Det kommer både til PS3, Xbox 360 og PC. Spillet der er snak om er Saints Row 2. Som sagt så bygger det på samme genrer som GTA, nemlig sandkasse genren. Det vil sige du er en person i f.eks. en by, og så kan du gå rundt i byen, hvor som helst, og gøre som det passer dig.

Brian Farrell fra THQ, folkene bag Saints Row 2, har nu udtalt at Saints Row 2 ikke vil blive ligesom GTA IV. Han nævner at GTA IV er et godt spil. Men hvor GTA IV mere bygger på en gennemført historie, med mange forskellige personer, vil Saints Row 2, mere bygge på at have det sjovt.

6 mbit mobilt bredbånd, kun 149 kr. per måned! Klik her!

Der vil dog også være missioner man kan gennemføre, så det hele ikke bliver fri leg. Hvis man ikke synes der er nok i single player delen, vil der også være multiplayer.

En af tingene man f.eks. kommer til at kunne i online delen, er at du kan komme og gå som det passer dig. Du skal ikke vente på at et antal personer bliver klar, du finder bare en server hvor der er gang i den, og joiner dem.

Men nu må vi se, deres seneste trailer, viser et par af de ting man kan få tiden til at gå med i spillet. Man kan vist også roligt sige, at de sammenligner sig selv med GTA IV.

Hits: 782
Kommentarer (0)add comment

Skriv kommentar
Du skal være logget på for at skrive en kommentar. Opret dig som bruger hvis du ikke allerede har gjort det.

busy
 

Copyright 2006-2011 HB Portaler. All Right Reserved.
Reproduction in whole or in part in any form or medium without express written permission of HB Portaler. is prohibited.

 

Download gratis spil på DLC.dk

Top spil nyheder