Playstation 3 spil nyheder

Rambo på vej som spil
Spil nyheder
Søndag, 07 August 2011 06:19

CODReef Entertainment har netop sikret sig rettighederne til en en "spilmatisering" af en af actiongenrens mest prominente navne. Og her er der naturligvis tale om John Rambo, der nu ser ud til at få nyt liv endnu en gang, denne gang på konsollerne og på PC'erne.

6 mbit mobilt bredbånd, kun 149 kr. per måned! Klik her!

Peter Rezon der er chef for Reef Entertainment er yderst tilfreds med nyerhvervelsen og udtaler over for MCV "Jeg er stor fan af Sylvester Stallone, og da vi fik muligheden for at sikre også rettighederne til en spiludgave fra StudioCanal, var vi nødt til at gribe den med begge hænder".

Rezon udtaler hvordan der er succesen med den nyeste Rambo film og The Expendables der har gjort Reef Entertainment sikre på, at der er et marked for en spiludgave af de populære film der omsætter for hundredvis af millioner dollars.

Der er endnu ikke kommet mange detaljer om spillet, men det bliver fyldt med action, så meget tør Rezon godt love.

Det vides endnu ikke hvornår selve udviklingen af spillet går i gang, men der går nok trods alt et godt stykke tid inden Rambe The Game vil være i handlen.

 

kilde:digitalspy.co.uk


Hits: 2331
Kommentarer (0)add comment

Skriv kommentar
Du skal være logget på for at skrive en kommentar. Opret dig som bruger hvis du ikke allerede har gjort det.

busy
 

Copyright 2006-2011 HB Portaler. All Right Reserved.
Reproduction in whole or in part in any form or medium without express written permission of HB Portaler. is prohibited.

 

Download gratis spil på DLC.dk

Top spil nyheder