Playstation 3 spil nyheder

Salg i frit fald i England
Spil nyheder
Lørdag, 06 August 2011 22:45

PS3Generelt er England et godt marked for de store spilselskabet, men lige i øjeblikket bløder det engelske marked. Salget i juli 2011 er nemlig faldet med hele 26,4 % i forhold til samme måned sidste år.

6 mbit mobilt bredbånd, kun 149 kr. per måned! Klik her!

 

Således blev der omsat for lidt over 44 millioner pund, hvilket er væsentlig mindre end de langt over 50 millioner pund der blev omsat for sidste år.

Der er dog også en ganske naturlig forklaring på det faldende salg, en årsag vi også kan nikke genkendende til her i landet, hvor butikkerne givetvis har kunne mærke en nedgang.

Der er nemlig stort set ikke kommet nogen nyheder i den forgangne måned, i hvert fald ikke nogen, der for alvor har kunne trække salget i en positiv retning på det engelske marked.

Sommeren er generelt tyndt besat med nyheden, men heldigvis for detailhandlen og spilselskaberne så vælter det frem med nyheder inden for de næste par måneder og i sær i månederne op til jul er der mange store nyheder på vej.

 

 

Hits: 1472
Kommentarer (0)add comment

Skriv kommentar
Du skal være logget på for at skrive en kommentar. Opret dig som bruger hvis du ikke allerede har gjort det.

busy
 

Copyright 2006-2011 HB Portaler. All Right Reserved.
Reproduction in whole or in part in any form or medium without express written permission of HB Portaler. is prohibited.

 

Download gratis spil på DLC.dk

Top spil nyheder