Playstation 3 spil nyheder

Borderlands 2 kommer næste år
Spil nyheder
Torsdag, 04 August 2011 07:27

Borderland til Playstation 3 gået guldLige siden det første Borderlands spil blev udgivet i 2009, er der nok mange der har ventet spændt på nyheder om en efterfølger. Og nu er der endelig godt nyt på vej til fans af spillet. 2K games, der står bag spillet har nemlig annonceret at de i gang med at udvikle spillet. Historien melder dog ikke noget om hvor langt de er i udviklingen i øjeblikket.

6 mbit mobilt bredbånd, kun 149 kr. per måned! Klik her!

Udover dette, er det dog ikke mange oplysninger 2K games kommer med omkring spillet. Dog lover de, at det kommende spil kommer til at indeholde masser af nye figurer, skills, fjender og naturligvis en masse nye våben. Derudover vil der også være muligheder for at udforske nye steder af Pandora.

Det første spil har indtil videre solgt mere end 3 millioner eksemplarer, det store spørgsmål har da heller aldrig været, om der kom en efterfølger, men hvornår den kom. Og det er vi så blevet lidt klogere på nu.

Der er endnu ikke sat en dato for releasen, udover at det bliver i løbet af 2012

 

Borderlands trailer

 

Del dette på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende PlayStation 3 nyheder, spilnyheder, snydekoder, anmeldelser, hacks og gode PS3 tilbud!

Du kan tilmelde dig her...

Hits: 935
Kommentarer (0)add comment

Skriv kommentar
Du skal være logget på for at skrive en kommentar. Opret dig som bruger hvis du ikke allerede har gjort det.

busy
 

Copyright 2006-2011 HB Portaler. All Right Reserved.
Reproduction in whole or in part in any form or medium without express written permission of HB Portaler. is prohibited.

 

Download gratis spil på DLC.dk

Top spil nyheder