Playstation 3 spil nyheder

De største E3 nyheder
Spil nyheder
Onsdag, 08 Juni 2011 18:11

I øjeblikket afholdes der E3, og det er vanen tro med et utal af afsløringer og annonceringer omkring kommende spillekonsoller, og ikke mindst om kommende spil. Vi kan ikke bringe alle de nyheder der kommer, da der i bogstaveligste forstand næsten er tale om uendelig mange, men vi har kigget nærmere på nogen af dem.

6 mbit mobilt bredbånd, kun 149 kr. per måned! Klik her!

 

Ubisoft har eksempelvis annonceret, at Ghost Recon: Future Soldier vil blive udsendt til marts næste år. I starten af næste år vil den første betaudgave af spillet blive tilgængeligt Hvis alt ellers går efter planen.

Ubisoft har desuden bekræftet, hvad vi allerede godt vidste, nemlig at der kommer et Far Cry 3. De afslørede også at spille vil komme i handlen en gang til næste år, men endnu ikke nogen nærmere dato.

Ubisoft har generelt haft travlt med at annoncere spil, og endnu et til flokken er Just Dance, der ikke længere kun skal ære til Wii, således kommer Just Dance 3 både til Wii, Playstation 3 og Xbox360 og vil understøtte Move og Kinect.

Et andet spil, der heller ikke ligefrem kommer som en overraskelse er Halo 4 , der også vil komme i handlen næste år. Om det kan følge på succesen fra de tidligere vides naturligvis endnu ikke, men der er allerede begyndt at gå vilde Kinect rygter (kun til Xbox)

EA afslørede at man i det kommende Need for Speed: The Run, for første gang ville kunne stå ud af bilen og flygte fra politiet, hvilket kunne tyde på, at det bliver lidt mere som Grand Theft Auto.

Hvis vi skal blive i kategorien for bilspil, så annoncerede Microsoft at Forza Motorsport 4 får release den 11. oktober i år, og med online multiplayer delen vil det være muligt at spille helt op til 16 mennesker sammen.

BioWare annoncerede at Mass effect 3 bliver sendt på gaden den 12. marts, hvilket betyder at releasedatoen er blevet skubbet en smule tilbage, hvilket nok ikke kommer som nogen særlig god nyhed for specielt mange.

Det var ikke kun Far Cry 3 og Mass Effect 3, hvor en tre'er blev afsløret, Electronic Art bekræftede nemlig, at Battlefield 3 vil få release den 27. oktober, hvilket var forventet, da EA tidligere har sagt efteråret 2011.

 

 

 Hits: 595
Kommentarer (0)add comment

Skriv kommentar
Du skal være logget på for at skrive en kommentar. Opret dig som bruger hvis du ikke allerede har gjort det.

busy
 

Copyright 2006-2011 HB Portaler. All Right Reserved.
Reproduction in whole or in part in any form or medium without express written permission of HB Portaler. is prohibited.

 

Download gratis spil på DLC.dk

Top spil nyheder