Playstation 3 spil nyheder

FIFA 12 - endnu mere virkelighedstro
Spil nyheder
Fredag, 27 Maj 2011 18:11

EA Games rykker gang på gang grænserne for gode fodboldspil kan være med deres ultra populære FIFA spil. Og de gode folk hos EA Games har endnu en gang trukket i arbejdstøjet og har endnu en gang formået at udvide horisonten for hvad der er muligt.

6 mbit mobilt bredbånd, kun 149 kr. per måned! Klik her!

Når FIFA 12 rammer handlen senere på året, bliver det nemlig med en masse forbedringer i forhold til FIFA 11, og EA lover at det bliver bedre og mere virkeligstro end nogensinde før.

Den et par heldige gutter fra den amerikanske hjemmeside IGN, har haft mulighed for at prøve spillet, og dommen er ganske enkel, når man først har prøver FIFA 12 er der ingen grund til at spille FIFA 11 mere.

Generelt er der sket fire væsentlige forbedringer i forhold til den tidligere udgave. Det er blandt andet styringen der er kommet under kærlig behandling. Derudover er der sket store ændringer når det kommer til at spille forsvarsspil og spillernes fysik og ikke mindst spillernes interageren med hinanden. Det er blevet meget mere virkeligt med spillere der river i hinanden trøjer osv.

Derudover vil voldsomme taklinger også få nmere virklighedstro konsekvenser og hvilken skade der kan opstå, da alle muskler er blevet kortlagt.

I FIFA 11 også have spillernes evner med i overvejelserne. En en spiller på kanten (Mezut Özil) eksempelvis kan se at der er hovedstødsstærk spiller (Ronaldo) i feltet vil han således ligge en høj bold ind over.  

På samme måde vil Dani Alves ligge en lav bold ind til Messi, da hovedspillet ikke er hans spidskompetance.

Her kunne man afslutningsvis citere Casper Christensen fra Klovn "Fedt fedt fedt".

 

 

Hits: 799
Kommentarer (0)add comment

Skriv kommentar
Du skal være logget på for at skrive en kommentar. Opret dig som bruger hvis du ikke allerede har gjort det.

busy
 

Copyright 2006-2011 HB Portaler. All Right Reserved.
Reproduction in whole or in part in any form or medium without express written permission of HB Portaler. is prohibited.

 

Download gratis spil på DLC.dk

Top spil nyheder