Playstation 3 spil nyheder

Operation Flashpoint: Red River forsinket
Spil nyheder
Onsdag, 06 April 2011 20:01

Egentlig var det meningen, at Operation Flashpoint: Red River skulle udkomme i denne måned. Der har dog gået rygter om at denne dato ville blive overskredet, og disse rygter er nu blevet bekræftet.

6 mbit mobilt bredbånd, kun 149 kr. per måned! Klik her!

 

En talsmand for Codemasters, der står bag spillet, har nemlig udtalt at spillet vil blive forsinket og først udkomme den 7 juni. Der er ikke nogen forlydender om hvorfor, Codemasters har valgt at rykke det og det er da heller ikke alle steder forsinkelsen gør sig gældende.

Det er nemlig pudsigt nok kun i USA at spillet er blevet udskudt, det forlyder således stadig at spillet holder releasedatoen der hedder den 21. april.

På flere forums i USA spekuleres der i, hvorvidt spillet er blevet rykket for at få lidt omtale og dermed lidt gratis presse.

Bestil Operation Flashpoint Red River her

 

Del dette på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende PlayStation 3 nyheder, spilnyheder, snydekoder, anmeldelser, hacks og gode PS3 tilbud!

Du kan tilmelde dig her...

Hits: 747
Kommentarer (0)add comment

Skriv kommentar
Du skal være logget på for at skrive en kommentar. Opret dig som bruger hvis du ikke allerede har gjort det.

busy
 

Copyright 2006-2011 HB Portaler. All Right Reserved.
Reproduction in whole or in part in any form or medium without express written permission of HB Portaler. is prohibited.

 

Download gratis spil på DLC.dk

Top spil nyheder