Playstation 3 spil nyheder

2011's mest ventede spil
Spil nyheder
Søndag, 02 Januar 2011 13:06

Drakes FortuneDen amerikanske hjemmeside IGN har lavet et liste, over hvad de forventer bliver de 10 bedste spil i 2011. Spilbranchen omsætter årligt for milliarder og atter milliarder af dollars, og de største titler kan få store betydninger for udviklernes regnskaber. Derfor er der altid stor spænding om, hvad der bliver årets helt store spil. Hvis man skal tro på IGN kunne det meget vel på følgende titler.

6 mbit mobilt bredbånd, kun 149 kr. per måned! Klik her!

 

Det første spil på listen er Batman Arkham City, der er efterfølgeren til 2009's gigantiske succes Batman: Arkham Asylum. Spillet bliver udviklet af Rocksteady og det forventes at ramme handlen i efteråret 2011.

Derudover indeholder listen spil som Rage, The Last Guardian, Killzone 3, Dead Space 2, Infamous 2, Resistance 3, den længe ventede  efterfølger til Little Big Planet og Mass Effect 3.

Der er dog ingen tvivl om, at det spil der er størst forventninger fra IGN er Uncharted 3. Det forventes dog først at spillet kommer i handlen den 1. november i år, så der er masser af tid til at glæde sig i.

 

Del dette på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende PlayStation 3 nyheder, spilnyheder, snydekoder, anmeldelser, hacks og gode PS3 tilbud!

Du kan tilmelde dig her...

Hits: 809
Kommentarer (0)add comment

Skriv kommentar
Du skal være logget på for at skrive en kommentar. Opret dig som bruger hvis du ikke allerede har gjort det.

busy
 

Copyright 2006-2011 HB Portaler. All Right Reserved.
Reproduction in whole or in part in any form or medium without express written permission of HB Portaler. is prohibited.

 

Download gratis spil på DLC.dk

Top spil nyheder