Playstation 3 spil nyheder

Prototype afsløres igen i denne uge
Spil nyheder
Torsdag, 08 Januar 2009 11:59

Prototype afsløres igen i denne ugeHvis du kan huske tilbage for et år siden, (vi ved godt det er lang tid), kan du sikkert huske den officielle afsløring af Prototype. En åben-verden-blodbad titel, der gjorde mange spillere interesseret og ønskede at se mere. Hvordan kan vi bebrejde dig? Hvem ville ikke være begejstrede over at kunne bruge organer som skateboards og efterlade et spor af blod?

6 mbit mobilt bredbånd, kun 149 kr. per måned! Klik her!

Heldigvis vil CES 2009 bringe en stor re-afsløring af Prototyper til gaming samfundet efter en længere afbrydelse, der fulgte efter meddelelsen med hensyn til at titlen var blevet forsinket. I øjeblikket viser den officielle hjemmeside en nedtælling, som uden tvivl er igang med at tælle ned til den officielle start på CES.

Som forventet, vil du ikke behøve at vente i 24-timer for til sidst at sidde med dine øjne limet fast til nogle nye optagelser. G4TV's X-Play, vil som altid levere varen til dig i form af en helt ny trailer i aften. Denne trailer vil vi selvfølgelig også bringe her på siden så snart den rammer nettet.

Del dette på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende PlayStation 3 nyheder, spilnyheder, snydekoder, anmeldelser, hacks og gode PS3 tilbud!

Du kan tilmelde dig her...

Hits: 621
Kommentarer (0)add comment

Skriv kommentar
Du skal være logget på for at skrive en kommentar. Opret dig som bruger hvis du ikke allerede har gjort det.

busy
 

Copyright 2006-2011 HB Portaler. All Right Reserved.
Reproduction in whole or in part in any form or medium without express written permission of HB Portaler. is prohibited.

 

Download gratis spil på DLC.dk

Top spil nyheder