Playstation 3 spil nyheder

25 spil at se frem til i 2009
Spil nyheder
Tirsdag, 06 Januar 2009 08:53

25 spil at se frem til i 2009Lige nu er du sandsynligvis igang med at spille alle de store spil der er udkommet over de sidste par måneder, men du kan sagtens skynde dig at få dem spillet færdigt, for der kommer meget mere i 2009. Du kan forvente alt fra sequels til spil serie, samt helt nye franchises. Vi vil her gennemgå de 25 mest ventede spil som kommer i 2009. Hvis vi mangler nogle, hører vi gerne om det i kommentarerne.

6 mbit mobilt bredbånd, kun 149 kr. per måned! Klik her!

Resident Evil 5 – På trods af de kontroverser omkring området og de Afrikanske zombier i spillet, er Resident Evil 5 en af de mest ventede titler af 2009. Med alle de trailere og gameplay optagelser der er frigivet, spillet vises hurtigere med flere våben og dets muligheder. Fans er af RE kan næsten ikke vente med at få fingre i det første RE spil til PS3 og Xbox 360. (13. marts)

Killzone 2 – Det er næsten gået 4 år siden, vi oplevede en af de første Killzone 2 intro trailere. Der var debat om, hvorvidt optagelser var i spil eller CGI men uanset bliver spillet nødt til at leve op til en hel masse hype. Gameplay optagelser er indtil videre frigivet på imponerende vis. Vi kan få vores fingre i spillet den. (27. februar)

Street Fighter IV – Har man været i stand til at spille arcade versionen af Street Fighter IV på E3 sidste år, har man sikkert fået en indikation af hvordan konsol version vil blive, og sikkert også af den opfattelse at dette bliver et af de bedste spil i år. Spillet bevarer classic 2-D gameplay, men med en twist af farve animation, og den visuelle virkning gør det flotteste Street Fighter spil endnu flottere. (17 februar)

Skate 2 – I 2007, var EA's Skate dybest set nedpløjet af Tony Hawk franchisen som konge af skateboarding spil. Men med en fremragende gameplay stil ved hjælp af de analoge sticks og en sjov fiktiv by at skate i, blev Skate franchise stadig et spil man kunne regne med. I Skate 2 søges det at tilbyde flere måder at skate på, flere områder, og bedre gameplay muligheder. (21 januar)

Afro Samurai – Den animerede serie fra Spike TV var en succes, og bortset fra en fuld-længde film, vil det næste logiske skridt være en spillekonsol version. Spillet er selvfølgelig et grundlæggende hack-n-slash kampspil, med stemmer fra Samuel Jackson og Ron Perlman. Spillet får stilen, handlingen og historien som vi kender den fra serien, så man kan ikke gå helt galt i byen med denne her. (27 januar

F.E.A.R. 2: Project Origin – Den oprindelige F.E.A.R. faldt i 2006 tilbage til fordel for Xbox 360 og i 2007 for PS3, spillet blev rost for sin historie og skøre elementer. F.E.A.R. 2 søger at bringe alt dette tilbage, samt nogle større våben, mere uhyggelige spøgelser, og et bredere miljø. (10 februar)

The Godfather 2 – Det er baseret på filmen, men igen får du heller ikke mulighed for at spille som en af fra Corleone familien. Dette er som fint nok, da det første spil var sjovt. Denne gang går din karakter fra soldat til Don og kontrollere visse dele af New York, Miami og Cuba. (10 februar)

Ghostbusters: The Video Game – Dan Akroyd, som er en af forfatterne og stjerner i Ghostbuster film sagde, at hvis der kom en tredje film, skulle det være historien i dette spil. Spillet finder sted to år efter Ghostbusters 2 hvor kvartetten har en travl tidsplan med at fange spøgelser. Desværre kan du ikke spille som en af filmens stjerner, men istedet som en ny rekrut i håb om at hjælpe besætningen til at slippe af med spøgelserne der invaderer New York City. (1 juni)

Red Faction: Guerilla – Ud fra adskillige trailers til dette spil, ser det ud som om at der her er tale om et tredje-persons skydespil, ligesom Gears of War. Du spiller som en minearbejder, der rejser til Mars for at tjene en ekstra skilling eller to. Det varer ikke længe før du opdager at den regerende magt på Mars er korrupt, og der er revolutionerende bevægelser som er indstillet på at bringe den til bunds. Naturligvis tiltræder du som Guerilla kæmper og starter en krig! (2 kvartal 2009)

BioShock 2: Sea of Dreams – Hvis du spillede Playstation 3 versionen af Bioshock, fik du en teaser trailer til Bioshock 2: Sea of Dreams at se. Traileren afslører dog i midlertid ikke meget og 2K Games er meget tavse om hvad det nye spil kommer til at bestå af. Vi skal blot vide, at det vil være i butikkerne i tide til ferien. (3 kvartal 2009)

Tekken 6 – Spillet blev frigivet til de japanske arkader tilbage i 2007. Det nye spil vil have flere muligheder for tilpasning, bedre bevægelighed, det vil indeholde våben, og en længere sundheds bar. Du får også din foretrukne Tekken karakterer tilbage, sammen med nogle nye interessante karakterer. (30 september)

Final Fantasy XIII – Det var store nyheder for Xbox ejere, da Square Enix udtalte, at FFXIII også kommer til Xbox 360, faktisk så meget at det næsten overskyggede selve annonceringen af spillet. Uanset hvad, har vi nu allerede set nogle fremragende CGI trailere, men meget lidt om handlingen i spillet. Vi er overbevist om, at det vil være en solid erfaring og ventetiden værd. (4. kvartal 2009)

Call of Duty: Modern Warfare 2 – Der er ikke meget info om dette spil, undtagen at det sikkert vil ramme butikkerne næste efterår. Og hvis det er halvt så godt som originalen Modern Warfare, kan vi vist rogeligt forvente en deltager til årets spil. (Efterår 2009)

God of War III – De første to spil til PS2 blev klassikere, så noget mindre til PS3 ville være en skuffelse. Den første trailer med lidt gameplay blev afsløret på Spike TV Video Game Awards i sidste måned, og her så det ud som om spillet er på rette spor. Ærgeligt at det også bliver den sidste i serien. (4. kvartal 2009)

Brutal Legend – Brutal Legend blev første gang annonceret tilbage i 2007 med Jack Black, og derefter totel tavshed. Så fik udviklerne Double Fine Productions en forhandler i EA i sidste månede og satte gang i hjulene igen for en 2009 udgivelse. Du kan spille som Eddie Rigg, en roadie for et heavy metal band der bygger en rock 'n roll hær til kamp mod den onde Lord. (3. kvartal 2009)

Bionic Commando – Baseret på det klassiske arkade spil, er Bionic Commando nu i 3D og på PS3. Du kan spille som Nathan Spencer med hans bionic arm på gennemrejse igennem Ascension City der er blevet bombet af terrorister. Helt sikkert et spil der er værd at tage med i overvejelserne. (2. kvartal 2009)

Prototype – Du spiller som Alex Mercer, en shape-shifter, der forsøger at finde ud af hvem han er, og samtidig kæmper mod væsener, militæret, og kan flytte sig til en hvilken som helst person han ser. Det var oprindeligt meningen at spillet skulle være kommet sidste år, men blev udskudt indtil 2009. Det ser dog ud til at det vil være ventetiden værd. (april 2009)
Honorable Mentions:

Borderlands
Tom Clancy’s H.A.W.X.
Heavy Rain
Alan Wake
The Beatles
inFamous
Damnation
Uncharted 2: Among Thieves

Flere PS3 spil nyheder

Del dette på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende PlayStation 3 nyheder, spilnyheder, snydekoder, anmeldelser, hacks og gode PS3 tilbud!

Du kan tilmelde dig her...

Hits: 2258
Kommentarer (1)add comment

Bab said:

72
...
Uncharted 2 venter jeg mig meget af. Men synes, at Mafia II mangler på listen. Især efter de nyeste trailere, som viser grafik i flotteste stil.

Bab
januar 20, 2009

Skriv kommentar
Du skal være logget på for at skrive en kommentar. Opret dig som bruger hvis du ikke allerede har gjort det.

busy
 

Copyright 2006-2011 HB Portaler. All Right Reserved.
Reproduction in whole or in part in any form or medium without express written permission of HB Portaler. is prohibited.

 

Download gratis spil på DLC.dk

Top spil nyheder