Playstation Portable / PSP nyheder

LittleBigPlanet, Guitar Hero og Rock Band til PSP?
PSP
Torsdag, 20 November 2008 10:22

LittleBigPlanet til PSP?Rygter om LittleBigPlanet på den lille håndholdte PlayStation Portable (PSP) har gjort folk spændte verden over og selvom LittleBigPlanet just er udgivet til PlayStation 3, vil folk allerede nu vide hvad næste skridt er. I den forbindelse har MTV Multiplayer haft fat i ’Sony Computer Entertainment America’ og spurgt ind til rygterne.

6 mbit mobilt bredbånd, kun 149 kr. per måned! Klik her!

Manden de snakkede med var John Koller som står for hardware marketing I Sonys amerikanske afdeling. Han udtalte at LittleBigPlanet er så udvidelsesdygtig at udviklerne på nuværende tidspunkt koncentrer sig om at gør det, til alt det kan være. Udover dette holder de også meget med hvordan brugerindsendt indhold udvikler sig og hvad det gør for spillet. Senere skal der dog kigges på nye muligheder og han ville ikke afvise at det kunne være en PSP udgave af spillet.


De spurgte bagefter indtil Guitar Hero og Rock Band, hvor John Koller svarede: Det har en kæmpe interesse for os, især nu hvor spillene har været så populære på Nintendo DS, men PSPen har ikke samme sociale tiltrækningskraft som en stationær PlayStation 3, men det er bestemt noget vi vil kigge nærmere på.


Spændende bliver det i hvert fald, især bliver det spændende at se om der bliver udviklet en lille guitar til, eller om det som på DS blot skal være almindelige knapper.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende PlayStation 3 nyheder, spilnyheder, snydekoder, anmeldelser, hacks og gode PS3 tilbud!

Du kan tilmelde dig her...

Hits: 936
Kommentarer (0)add comment

Skriv kommentar
Du skal være logget på for at skrive en kommentar. Opret dig som bruger hvis du ikke allerede har gjort det.

busy
 

Copyright 2006-2011 HB Portaler. All Right Reserved.
Reproduction in whole or in part in any form or medium without express written permission of HB Portaler. is prohibited.