Playstation Portable / PSP nyheder

PSP Firmware (v6.20) opdatering i aften.
PSP
Torsdag, 19 November 2009 16:31

PSP Firmware opdateringSony har annonceret at deres PSP firmware opdatering, der denne gang rammer version 6.20, vil være tilgængelig senere i aften, og at der nu blandt andet åbnes op for Digital Comics Reader funktionen.

 
LittleBigPlanet på PSP
PSP
Mandag, 05 Oktober 2009 22:37

Little Big Planet på PSPIfølge folkene ovre på Destruction.com vil SackBoy ramme den lille håndholdte Playstation Portable i USA d. 17. November 2009. Dette betyder selvfølgelig også at vi snart får Sackboy at se på danske PSPere, men der er desværre ingen dato på dette endnu.

 
Fate/Unlimited Codes på Playstation Network
PSP
Søndag, 30 August 2009 22:15

Fate/Unlimited Codes til PSPCapcom er den virksomhed der skyder klart flest Playstation 3 titler ud på Playstation Network og i næste uge skulle den nyeste titel til PS3, Fate/Unlimited Codes blive udgivet. Spillet er udviklet af Eighting som også stod bag beat em up titlen Tatsunoko Vs Capcom og er et kamp spil specielt udviklet til den lille bærbare PlayStation, PSP.

 
Officiel Valkyria Chronicles 2 side lanceret
PSP
Mandag, 20 Juli 2009 11:59

Valkyria Chronicles kommer til PSPSega har nu officelt åbnet op for spillets officielle hjemmeside, indtil videre er der ikke meget at se, udover den første side i udvikler bloggen og nogle få screenshots.  Grafikken minder til forveksling om det originale spil, selvom denne titel er til PSP, hvilket må siges at være flot klaret.

 
Patapon 2 dateret til europa
PSP
Fredag, 09 Januar 2009 21:17
Patapon 2 dateret til europaIfølge en Sony Europe PSN udgivelsesliste fremgår det at Patapon 2 vil være tilgængelige til download på PlayStation Portable fra Europa PlayStation netværket den 19. februar. Patapon 2 blev udgivet til PSP i Japan sidste år, men hidtil har der ikke været nogen vestlig dato for en frigivelse. Ingen pris er til rådighed på nuværende tidspunkt.
 
Resistance: Retribution dateret til europa
PSP
Fredag, 09 Januar 2009 03:11
Resistance: Retribution dateret til europaSony Computer Entertainment Europe (SCEE) har i dag ligeledes som Killzone 2 offentliggjort, at Resistance: Retribution til PlayStation Portable vil blive frigivet i hele Europa den 13 marts. 2009.
 
Tenchu 4 kommer til PSP
PSP
Fredag, 28 November 2008 16:33

Tenchu 4 kommer til PSP Ifølge den seneste udgave af Famitsu Magazine (som er oversat af Gamekyo), kommer Tenchu 4 til PlayStation Portable. Der er endnu ikke megen viden om spillet andet end det ifølge Gamekyo, udgives i Japan i februar til næste år. Mens Wii versionen er fastsat til udgivelse i Nordamerika og Europa i løbet af 1. kvartal 2009.

 
Patapon 2 trailer
PSP
Fredag, 21 November 2008 14:02

Patapon 2, til din PlayStation Portable.Så er der kommet en ny trailer til den kommende PSN titel fra Pyramid, Patapon 2. I spillet er man trommeguden der i århundreder har vogtet over de krigeriske og bestræb somme Pataponer, som er nogle finurlige væsener med øjne arme og ben, som bærer rundt på nogle store spyd, parat til at adlyde dine ordrer, igennem de rytmer du spiller på dine trommer.

 
LittleBigPlanet, Guitar Hero og Rock Band til PSP?
PSP
Torsdag, 20 November 2008 10:22

LittleBigPlanet til PSP?Rygter om LittleBigPlanet på den lille håndholdte PlayStation Portable (PSP) har gjort folk spændte verden over og selvom LittleBigPlanet just er udgivet til PlayStation 3, vil folk allerede nu vide hvad næste skridt er. I den forbindelse har MTV Multiplayer haft fat i ’Sony Computer Entertainment America’ og spurgt ind til rygterne.

 
Tales of the World: Radient Mythology 2 gameplay video
PSP
Torsdag, 20 November 2008 10:08

Tales of the World: Radient Mythology 2Verdenen Terresia er under angreb af en fortærer, som søger at optage byens mana og efterlade den ufrugtbar, beboerne selv aner intet. Som en sidste løsning bruger ‘The World Tree’ sine sidste kræfter på at skabe en forsvarer, spillets hovedperson. Dette er historien fra Radient Mythology og nu er vi kommet til sjette udgivelse i rækken, og nummer to i Radient Mythology serien, nemlig ’.

 
«FørsteForrige12NæsteSidste»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Copyright 2006-2011 HB Portaler. All Right Reserved.
Reproduction in whole or in part in any form or medium without express written permission of HB Portaler. is prohibited.