Playstation 3 nyheder

Home udgives 19 nov. sammen med NXE?
Nyheder
Mandag, 13 Oktober 2008 13:13

Home udgives 19 novMed juleferien lige rundt om hjørnet, har Microsoft og Sony skruet op for varmen med en af de bedste vinter line-ups til dato. Både Xbox 360 og PlayStation 3 er sat til at få større opdateringer på samme dag med lanceringen af den nye Xbox Experience og PlayStation Home.

6 mbit mobilt bredbånd, kun 149 kr. per måned! Klik her!

til dem som ikke er bekendt med NXE eller Home, er det både visuelle miljøer til at vise en avatar på din next-gen konsol og interagere med venner online på en helt ny måde. PlayStation Home har været under udvikling i temmelig lang tid og har oplevet en lang række af forsinkelser på grund af sin ambitiøse liste over funktioner.

Men ifølge Internet rapporter, vil PS3-ejere endelig komme til at dykke ind i  Home den 19 november - som er samme dag som Microsoft har bekræftet, at deres NXE vil få debut. Dette kommer ikke som den store overraskelse da Sony er gået efter at frigive deres store titler sammen med Microsofts i denne juleferie.

Med Home og store titler som LittleBigPlanet, Fallout 3, Resistance 2 og Call of Duty 5 i løbet af de kommende uger, kan man godt forvente at lommen føles lidt lettere op i tiden mod jul.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende PlayStation 3 nyheder, spilnyheder, snydekoder, anmeldelser, hacks og gode PS3 tilbud!

Du kan tilmelde dig her...

Hits: 873
Kommentarer (1)add comment

InSideYou said:

177
...
Dette her bliver så lækkert !!!!
oktober 19, 2008

Skriv kommentar
Du skal være logget på for at skrive en kommentar. Opret dig som bruger hvis du ikke allerede har gjort det.

busy
 

Copyright 2006-2011 HB Portaler. All Right Reserved.
Reproduction in whole or in part in any form or medium without express written permission of HB Portaler. is prohibited.