Playstation 3 nyheder

Analytiker til Sony: sænk jeres priser
Nyheder
Onsdag, 08 Oktober 2008 12:08

Sony burde sænke deres priser på Playstation 3 konsollenEEDAR analytikeren Jesse Divinch har opfordret Sony til at sænke prisen på deres PlayStation 3 konsol før julesalget i år, fordi han ikke mener at den almindelige spiller, ikke vil ofre de ca. 3000. Kr. en Sony Playstation 3 koster.  I en research kommenterede Divnich da også ”Selvom vi ikke har nogen tvivl om at titler som Resistance 2 og LittleBigPlanet vil lokke det primære spil marked til at erhverve sig en PS3, men vi har tvivl om hvorvidt man også vil ramme mainstream gameren”.

6 mbit mobilt bredbånd, kun 149 kr. per måned! Klik her!

“Prisskiltet på 3000 kr er simpelthen for højt til at lokke mainstream markeredet, ligemeget hvor godt Resistance 2 og LittleBigPlanet end bliver”

Divnich noterede også at en masse potentielle PS3 ejere som går og venter på prisnedskæringer, muligvis vil blive lokket af den langt billigere Xbox 360 konsol i stedet.

”Vi vil opfordre Sony til at overveje en mulig pris nedskæring på hardware op til jule sæsonen.  Hvis Septembers hardware salg falder under vores estimering på 200.000 enheder, kunne dette være en indikation på at Xbox 360 pris nedskæringen spillede en større rolle på PS3 salget end vi oprindeligt antog.”


Kilde: Psu.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende PlayStation 3 nyheder, spilnyheder, snydekoder, anmeldelser, hacks og gode PS3 tilbud!

Du kan tilmelde dig her...

Hits: 943
Kommentarer (0)add comment

Skriv kommentar
Du skal være logget på for at skrive en kommentar. Opret dig som bruger hvis du ikke allerede har gjort det.

busy
 

Copyright 2006-2011 HB Portaler. All Right Reserved.
Reproduction in whole or in part in any form or medium without express written permission of HB Portaler. is prohibited.