Playstation 3 nyheder

Konkurrence vinder september
Nyheder
Tirsdag, 07 Oktober 2008 15:08

Månedens vinderSå er september måneds vinder fundet, denne gang blev det Daff der løb med sejren, som tidligere har vundet ’Guitar Hero III’ i juni måneds konkurrence. Denne gang faldt valget på en forudbestilling af ’Little Big Planet’.  Daff har altså vundet den første konkurrence og nu også den sidste, da vores månedskonkurrence går på ubestemt pause.

6 mbit mobilt bredbånd, kun 149 kr. per måned! Klik her!

Daff har indsendt 4 nyheder i den forløbende måned, hvilket har givet ham fire lodder, hvoraf det ene blev trukket (7). Udover dette har Harle bidraget med 3 stk og Andreas Skov 1 stk.

Da det har vist sig langt fra at være rentabelt at indkøbe spil til præmier, har vi set os nødsaget til at sætte vores månedlige konkurrence på midlertidig standby.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende PlayStation 3 nyheder, spilnyheder, snydekoder, anmeldelser, hacks og gode PS3 tilbud!

Du kan tilmelde dig her...

Hits: 736
Kommentarer (3)add comment

harle said:

90
...
Trist der ikke har været nok aktive i konkurrencen.. for mit vedkommende har tiden bare ikke været til det. Men tillykke til Daff. LBP er et sjovt og meget anderledes spil end man er vant til på PS3. smilies/smiley.gif
oktober 08, 2008

.Dennis said:

62
...
Vi har desværre ikke midler nok til at fortsætte den på nuværende tidspunkt, men vi regner da stærkt med at ta det op igen, og hvem ved måske kommer der en lille julekonkurrencesmilies/grin.gif
oktober 08, 2008

Daff said:

64
...
Wii altså ikke konsollen, men ordet, argh fuck it! Tak Harle. Det var trist med konkurrencen, men selvfølgelig forståeligt smilies/smiley.gif
oktober 10, 2008

Skriv kommentar
Du skal være logget på for at skrive en kommentar. Opret dig som bruger hvis du ikke allerede har gjort det.

busy
 

Copyright 2006-2011 HB Portaler. All Right Reserved.
Reproduction in whole or in part in any form or medium without express written permission of HB Portaler. is prohibited.