Playstation 3 nyheder

Life with Playstation, ny service fra Sony
Nyheder
Fredag, 01 August 2008 09:09

Life with Playstation.Sony er i gang med at forberede en ny service til Playstation 3. Servicen hedder ”Life with Playstation” og går i alt sin enkelthed ud på at man kan få nyheder og vejr information. Interfacet viser en globus af jorden, hvor byer er markeret sammen med vejr forholdene og nyhedsoverskrifter fra det pågældende område. Det vil imens være muligt at høre musik fra ens PS3. Bruger interfacet er meget lig det vi kender fra nyheds og vejr kanalen på Nintendo Wii, hvor man også navigerer rundt på en klode og derpå kan udvælge specifikke områder, med dertilhørende information om vejret og nyheder.

6 mbit mobilt bredbånd, kun 149 kr. per måned! Klik her!

Dog er denne version til Playstation meget flottere, opløsningen er betydeligt højere og globussen er ikke bare et simpelt kort af verden, men viser billeder fra en vejr satellit hvor mønstrene i skyerne kan ses.

Nyheds og vejr kanalen er dog kun begyndelsen. ”I fremtiden planlægger vi at bygge et system der visuelt kan præsentere lagret foto og film alt efter det sted de er blevet optaget, så brugere kan dele og nyde deres multimedie i kronologisk orden”. Udtalte Kaz Hirai.

Servicen skulle blive tilgængelig i August og dette skulle også gælde for Danmark.

Se den japanske videodemonstration nedenfor.

Hits: 803
Kommentarer (0)add comment

Skriv kommentar
Du skal være logget på for at skrive en kommentar. Opret dig som bruger hvis du ikke allerede har gjort det.

busy
 

Copyright 2006-2011 HB Portaler. All Right Reserved.
Reproduction in whole or in part in any form or medium without express written permission of HB Portaler. is prohibited.