Playstation 3 nyheder

PlayTV i fjerde kvartal
Nyheder
Fredag, 02 Maj 2008 10:40

PlayTVVed en Sony briefing I Sydney Australien, annoncerede Sony at Australien vil kunne benytte sig af PlayTV i fjerde kvartal dette år, for under 900 kr. selvom den officielle pris og udgivelsesdato endnu ikke er blevet bekræftet.

6 mbit mobilt bredbånd, kun 149 kr. per måned! Klik her!

Ved en Sony briefing I Sydney Australien, annoncerede Sony at Australien vil kunne benytte sig af PlayTV i fjerde kvartal dette år, for under 900 kr. selvom den officielle pris og udgivelsesdato endnu ikke er blevet bekræftet.

Amazon har været ude med en dato der lyder på 31. oktober, hvilket jo er lige op til julesalget, så mon ikke denne dato vil være strategisk korrekt.

Af andre interessante nyheder, blev det desuden forklaret at der kun er et input stik til signal, hvilket vil sige man ikke kan forbinde ens antenne igennem PlayTV og så videre til ens fjernsyn. Desuden kan man kun optage til Playstations 3’s interne harddisk, men man kan lave backup af indholdet til en ekstern disk. Hvilke gratis kanaler der vil blive benyttet i den danske version vides endnu ikke, ej heller hvilken betalingskanaler der vil være tilgængelige.

kilde: gizmodo.com

Hits: 868
Kommentarer (0)add comment

Skriv kommentar
Du skal være logget på for at skrive en kommentar. Opret dig som bruger hvis du ikke allerede har gjort det.

busy
 

Copyright 2006-2011 HB Portaler. All Right Reserved.
Reproduction in whole or in part in any form or medium without express written permission of HB Portaler. is prohibited.