Playstation 3 nyheder

The House of the Dead ulovligt down under
Nyheder
Onsdag, 24 August 2011 14:22

Nogen spil er bare som voldsomme, at de skal forbydes. Det lader i hvert fald til at være holdningen hos nogle betydningsfulde folk i den Australske Classification Board. Således har de nu sørget for, at The House of the Dead: Overkill der skulle genudgivet med nyt indholder blevet ulovligt at sælge i Australien.

6 mbit mobilt bredbånd, kun 149 kr. per måned! Klik her!

 

Og rent faktisk stopper det ikke her. I det vestlige Australien er det ikke blot ulovligt at sælge spillet, det er rent faktisk også ulovligt at eje det, så hvis man ikke vil bryde loven, hjælper det altså ikke at bestille det online.

Forbuddet hænger givetvis sammen med at Australiens højeste censur i øjeblikket hedder tilladt over 15, og ikke over 18 som i eksempelvis England. Det er dog i øjeblikket forhandlinger om at lave systemet om, men indtil videre er spillet altså forbudt.

Darren MacBeth fra Sega, der står bag spillet er ikke overraskende ikke begejstret for beslutningen, og håber stadig på at de kan få lavet det om, så spillet blot bliver forbudt for børn under 15 år at købe.

Han mener, at der er langt værre spil på markedet, og at der ikke burde være nogen grund til at se The House of the Dead som meget værre. Blandt andet skulle der komme mange super realistiske spil til Playstation 4 når den udkommer.

The House of the Dead Overkill trailer

 

Hits: 3183
Kommentarer (0)add comment

Skriv kommentar
Du skal være logget på for at skrive en kommentar. Opret dig som bruger hvis du ikke allerede har gjort det.

busy
 

Copyright 2006-2011 HB Portaler. All Right Reserved.
Reproduction in whole or in part in any form or medium without express written permission of HB Portaler. is prohibited.