Playstation 3 nyheder

GTA skyld i London optøjer ?
Nyheder
Mandag, 08 August 2011 22:43

Som mange nok har set, så er der voldsomme optøjer i gang i den engelske hovedstad London i øjeblikket. Demonstranter og politifolk har haft nogle meget hårde sammenstød, hvor mange på begge sider er kommet alvorligt til skade.

6 mbit mobilt bredbånd, kun 149 kr. per måned! Klik her!

 

Der er flere steder i Tottenham området udbrudt krigslignende tilstande, og lige nu bliver store dele af byen raseret og butikker bliver plyndret. Det er det mest voldsomme uroligheder landet har set i mange år.

Der er naturligvis mange grunde til demonstrationerne og optøjerne, en politimand i Tottenham har oveni købet udtalt, at han ikke er i tvivl om, hvor de unge blandet andet finder inspirationen til ballanden.

Politimanden bliver citeret for at sige "Da jeg var ung var det hele brætspil og Pac-Man. Nu spiller de Grand Theft Auto, og vil prøve at udleve det virkeligheden"

Der er naturligvis udtalelser som denne, der får diskussionen til at blusse op om hvorvidt voldelige computerspil er skadelige for unge mennesker.

Hits: 2458
Kommentarer (0)add comment

Skriv kommentar
Du skal være logget på for at skrive en kommentar. Opret dig som bruger hvis du ikke allerede har gjort det.

busy
 

Copyright 2006-2011 HB Portaler. All Right Reserved.
Reproduction in whole or in part in any form or medium without express written permission of HB Portaler. is prohibited.