Playstation 3 nyheder

Rooney på forsiden af FIFA 12
Nyheder
Torsdag, 28 Juli 2011 21:44

I 2010 var han på forside, i 2011 udgaven var han på forsiden, og på FIFA 2012 er det sørme igen Manchester United spilleren Wayne Rooney der kommer til at pryde forsiden. Sådan bliver det i hvert fald på den udgave der kommer i handlen her i landet.

 

6 mbit mobilt bredbånd, kun 149 kr. per måned! Klik her!

 

Der bliver lavet forskellige forsider til spillet alt efter hvilket land det udkommer i. Her i landet får vi glæde af den samme forside som resten af de skandinaviske lande, Storbritannien og Mellemøsten.

EA Sports lader til at være meget glade for Wayne Rooney, i hvert fald er det syvende gang at det United spilleren får en forside, hvilket efterhånden gør ham legendarisk.

Der var uden tvivl mange der gerne have set Cristiano Ronaldo eller Lionel Messi eller andre af de lidt større teknikere på forsiden, men sådan bliver det altså endnu en gang ikke. Hvilket naturligvis også hænger sammen med et stort puslespil af rettigheder osv.

Udover Wayne Rooney er der også blevet plads til Arsenal Jack Wilshere, dermed er der total engelsk dominans.

(selvom vi alle ved at det flotte fodbold spilles i Spanien... :-) )

Hits: 1267
Kommentarer (0)add comment

Skriv kommentar
Du skal være logget på for at skrive en kommentar. Opret dig som bruger hvis du ikke allerede har gjort det.

busy
 

Copyright 2006-2011 HB Portaler. All Right Reserved.
Reproduction in whole or in part in any form or medium without express written permission of HB Portaler. is prohibited.