Playstation 3 nyheder

PS4 kommer i 2012
Nyheder
Mandag, 04 Juli 2011 15:30

Sony har ikke lige frem haft travlt med at annoncere noget som helst når det kommer til en uundgåelige Playstation 4, men det betyder naturligvis ikke, at det ikke vælter frem med rygter om den. Sony har afvist overhovedet at tale om maskinen, da de officielt siger at Playstation 3 kan holde i 10 år.

6 mbit mobilt bredbånd, kun 149 kr. per måned! Klik her!

PlayStation 3 blev lanceret i 2006, og derfor burde den kunne holde til 2016, der er dog nok ikke mange der tror på at den næste maskine kan være 5 år væk.

Et af de nyeste rygter lyder på, at PS4 på mange måder vil komme til at minde om Kinect der er udviklet til og af Microsoft i forbindelse med deres XBox360.

Der kommer, hvis rygterne taler sandt, til at være en lang højere grad af bevægelse forbundet med den kommende maskine fra japanske Sony.

Det kommer dog ikke som den helt store overraskelse, det der er langt mere spændende er, at det forlyder Playstation 4 allerede kommer på markedet i 2012 i slutningen af året (sandsynligvis november).

I hvert fald skriver DigiTimes, at Foxconn og Pegatron Technology der producere maskinerne, allerede har indvilliget i og skrevet under på at producere 20 millioner enheder inden udgangen af næste år.

 

 

 

 

 

 

Hits: 1378
Kommentarer (0)add comment

Skriv kommentar
Du skal være logget på for at skrive en kommentar. Opret dig som bruger hvis du ikke allerede har gjort det.

busy
 

Copyright 2006-2011 HB Portaler. All Right Reserved.
Reproduction in whole or in part in any form or medium without express written permission of HB Portaler. is prohibited.