Playstation 3 nyheder

Plastation HOME har nu over 12 millioner indbyggere
Nyheder
Søndag, 14 Marts 2010 12:14

Home bryder nye grænserChefen for PlayStation Home har til GDC 2010 bekræftet at det virtuelle community nu har en brugerbase på verdensplan på over 12 millioner. Siden december sidste år er indbyggertallet steget med ikke mindre end to millioner.

6 mbit mobilt bredbånd, kun 149 kr. per måned! Klik her!

Han fortsatte med at uddybe at 85% af brugerne der oprettede en konto kom tilbage og legede videre i den virtuelle verden. Mens den gennemsnitlige indbygger brugte en time på hvert visit.

Udover dette fortalte han også kort om hvad man kunne forvente af Home i fremtiden, og der vil der være enorm fokus på at integrere spil langt bedre i Home. Det betyder blandt andet flere minigames og specielle seværdigheder du kun kan komme til, hvis du f.eks. har klart en specifik bane i et spil, altså en direkte slags opfølgning på det man oplever i sit spil.

Del dette på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende PlayStation 3 nyheder, spilnyheder, snydekoder, anmeldelser, hacks og gode PS3 tilbud!

Du kan tilmelde dig her...

Hits: 795
Kommentarer (0)add comment

Skriv kommentar
Du skal være logget på for at skrive en kommentar. Opret dig som bruger hvis du ikke allerede har gjort det.

busy
 

Copyright 2006-2011 HB Portaler. All Right Reserved.
Reproduction in whole or in part in any form or medium without express written permission of HB Portaler. is prohibited.