Playstation 3 nyheder

PlayStation spil udløser politiaktion
Nyheder
Mandag, 12 Januar 2009 14:08

Playstationspil udløser politiaktionTo yngre mænd fra Valby blev lørdag aften tilbageholdt af politiet, pga et PlayStation spil der blev spillet for højt, dette resulterede i et alarmopkald om, at der blev skudt i lejligheden. Politiet ransagede lejligheden med hele kavaleriet i form af maskinpistolbevæbnede betjente.

6 mbit mobilt bredbånd, kun 149 kr. per måned! Klik her!

Det viste sig dog senere at de højlydte pistolskud stammede fra et PlayStation spil, der blev afviklet på lejlighedens fladskærm med fuld volume på højttalerne. De to mandlige spillere, på 21-årig år blev først klar over, at de havde været årsag til alarmen, da politiet med en megafon kaldte dem ud af lejligheden.

Og ja der blev skudt, der blev pløjet fjender ned på fladskærmen.

Politiet ransagede dernæst lejligheden mens de tilbageholdte de to mænd der forklarede sagen, da politiet ikke fandt nogle våben i lejligheden fik de to mænd lov til at returnere til den og spillet.

Tak til InSideYou for at gøre opmærksom på denne artikel.

kilde: ekstrabledet.dk 

Del dette på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende PlayStation 3 nyheder, spilnyheder, snydekoder, anmeldelser, hacks og gode PS3 tilbud!

Du kan tilmelde dig her...

Hits: 986
Kommentarer (0)add comment

Skriv kommentar
Du skal være logget på for at skrive en kommentar. Opret dig som bruger hvis du ikke allerede har gjort det.

busy
 

Copyright 2006-2011 HB Portaler. All Right Reserved.
Reproduction in whole or in part in any form or medium without express written permission of HB Portaler. is prohibited.