Playstation 3 nyheder

Firmware v.2.30 detaljer med video gennemgang af den nye PS store
Nyheder
Mandag, 21 April 2008 23:38

Firmware v.2.30 detaljer med video gennemgang af den nye PS storeEric Lempel lederen af Playstation Network Operations har på Playstation bloggen offentliggjort at den nye store udkommer sammen med Firmware v2.30 den 17. april. En video gennemgang med Grace Chen (Senior manager af Playstation store) af den længe ventede nye store kan ligeså ses på bloggen.

6 mbit mobilt bredbånd, kun 149 kr. per måned! Klik her!

System softwaren vil tilføje DTS-HD Master audio output til Blu-ray film, hvilket betyder at den højeste audio kvalitet nu kan benyttes sammen med PS3 Blu-ray afspilleren, hvilket giver den ultimative film oplevelse på Playstation 3.

Teknologien leverer audio i en helt fantastisk kvalitet med hele 24.5 mega-bits per sekund på Blu-ray film. DTS-HD Master Audio tilbyder også 7.1 audio kanaler med en 96k sampling frekvens og 24 bits dybde.

Videogennemgangen varer 3 minutter og 14 sekunder og viser et gennemført og lækkert design, PS store er ikke længere webbaseret hvilket giver mulighed for langt mere dynamiske og flotte menuer. I menuerne er der nu langt flere muligheder for at arrangere indhold både i alfabetisk orden så vel som top downloads og genre.

En preview funktion er ligeledes blevet tilføjet, så det ikke længere er nødvendigt at logge af Playstation store, for at se filmklip man har downloadet igennem PS store.

Se videoen med Grace Chen på den amerikanske blog, her.

kilde: blog.us.playstation.com

Hits: 1057
Kommentarer (0)add comment

Skriv kommentar
Du skal være logget på for at skrive en kommentar. Opret dig som bruger hvis du ikke allerede har gjort det.

busy
 

Copyright 2006-2011 HB Portaler. All Right Reserved.
Reproduction in whole or in part in any form or medium without express written permission of HB Portaler. is prohibited.