Playstation 3 nyheder

Global PSN-godkendelse på vej
Nyheder
Søndag, 26 Oktober 2008 19:08
Global PSN-godkendelse på vej
Selvom det er muligt at oprette en udenlandsk PSN konto herhjemme, er det stadig ikke tilfredsstillende at de i andre regioner kan få indhold før os andre. Ifølge GameDaily, har Sony derfor hørt vores bønner, og er derfor ved at lave en godkendelsesproces af PSN titler. Godkendelsesprocessen skulle gøre det muligt for udviklere at få deres spil godkendt i alle regioner på samme tid.

6 mbit mobilt bredbånd, kun 149 kr. per måned! Klik her!

Derfor vil det også være mere attraktivt for udviklere, eftersom de kan ramme en bredere målgruppe og et større marked. Dette vil betyde at vi vil få PSN titler meget før herhjemme! Hvornår denne mulighed bliver en realitet, er stadig uvist. Men én ting er sikkert - nemlig at denne proces vil være til gavn for alle! Vi håber på mere info om dette, og vil selvfølgelig holde jer læsere opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende PlayStation 3 nyheder, spilnyheder, snydekoder, anmeldelser, hacks og gode PS3 tilbud!

Du kan tilmelde dig her...

 
Hits: 755
Kommentarer (0)add comment

Skriv kommentar
Du skal være logget på for at skrive en kommentar. Opret dig som bruger hvis du ikke allerede har gjort det.

busy
 

Copyright 2006-2011 HB Portaler. All Right Reserved.
Reproduction in whole or in part in any form or medium without express written permission of HB Portaler. is prohibited.