Playstation 3 mods

Fantastisk MGS4 PS3 system
Mods
Onsdag, 22 Oktober 2008 08:53

Fantastisk MGS4 PS3 systemMorpheon Mods har lavet et utroligt MGS4-tema PS3 system, der ikke kun er helt bling, men er også underskrevet af selveste Hideo Kojima. Mængden og omfanget af de modifikationer der anvendes er ufattelige. "Hele PS3en og controller er en kombination af kulfiber og Midnight Black lavet med digital camouflage teknik ... Det endelige produkt er et komplet finish, der spejler sig som et spejl."

6 mbit mobilt bredbånd, kun 149 kr. per måned! Klik her!

"Den er udstyret med 15 specielle hvide mikro lysdioder, som reflektere tilbage så det fantastiske kunstværk kan ses i mørke. Og det bedste af det hele? Du kan faktisk købe denne PlayStation 3 på eBay. Ikke alene vil du få systemet, men du vil også få en fantastisk grab-pose med sjældne MGS merchandise, såsom en brugerdefineret broderede Otacon patch - hvoraf der kun findes 12 i verden.

Til sidst går 15% af salgets overskud til Penny Arcade's velgørenhed, Child's Play. Følg dette link for at see endnu flere billeder af denne fantastiske skabelse.
Fantastisk MGS4 PS3 system

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende PlayStation 3 nyheder, spilnyheder, snydekoder, anmeldelser, hacks og gode PS3 tilbud!

Du kan tilmelde dig her...

Hits: 1886
Kommentarer (0)add comment

Skriv kommentar
Du skal være logget på for at skrive en kommentar. Opret dig som bruger hvis du ikke allerede har gjort det.

busy
 

Copyright 2006-2011 HB Portaler. All Right Reserved.
Reproduction in whole or in part in any form or medium without express written permission of HB Portaler. is prohibited.

 

Top mods