Playstation 3 mods

Ben Hecks PS3 Slim bærbar til salg på eBay
Mods
Mandag, 04 Januar 2010 12:05

Ben Hecks PS3 laptopDen verdenskendte modder (I hvert fald indenfor konsol verdenen) Ben Hecks bærbare Playstation 3 konsol er nu blevet sat til salg på eBay. Oprindeligt blev den bærbare PS3 konsol købt af detailhandlen The Score, som udloddede den i en konkurrence, som en af deres kunder vandt.

 
Fantastisk MGS4 PS3 system
Mods
Onsdag, 22 Oktober 2008 08:53

Fantastisk MGS4 PS3 systemMorpheon Mods har lavet et utroligt MGS4-tema PS3 system, der ikke kun er helt bling, men er også underskrevet af selveste Hideo Kojima. Mængden og omfanget af de modifikationer der anvendes er ufattelige. "Hele PS3en og controller er en kombination af kulfiber og Midnight Black lavet med digital camouflage teknik ... Det endelige produkt er et komplet finish, der spejler sig som et spejl."

 
Pirates PS3 laptop
Mods
Søndag, 10 August 2008 14:13

Pirates PS3 laptopEfter at have arbejdet på den i 3 måneder, præsenterer modderen Pirate stolt sin version af en PlayStation 3 Laptop frem. Han siger samtidig at han blev inspireret af Ben Heck, og at han derfor besluttede at lave hans egen version med et par tweaks.

Blandt andet har han lavet alle bagportene tilgængelige da stadig gerne vil kunne spille på sit 1080p HDTV fra tid til anden.

 
Butterkneter slår til igen med ny casemod
Mods
Mandag, 04 August 2008 18:07

Haze PS3 modDen tyske kunstner, Butterkneter, har igen lavet en Playstation 3 om til et mesterværk med sine utrolige evner inden for at lave mods. Foruden Assasins Creed og Rainbow Six som tema, har han denne gang valgt at bruge spillet haze.

 
Tysk kunstner laver to nye casemods
Mods
Onsdag, 30 Juli 2008 22:32

Tysk kunstner laver to nye casemodsEn tysk kunster der kalder sig selv Butterkneter, har lavet to nye designs til PS3'en. Temaerne er Assassin's Creed og Rainbow Six. Nogen vil nok mene at han har haft lidt for meget tid, men det er stadig nogle flotte resultater der er kommet ud af det. Se billederne ved at læse mere.

 
PS3 Sixaxis kontroller brugt på PSP
Mods
Mandag, 28 Juli 2008 11:55

PS3 kontroller styrer PSP.Ejer man en Portable Sony Playstation og er man træt af at skulle styre på de små knapper, kan man gøre ligesom denne fyr, der har modificeret sin Sixaxis kontroller så den kan bruges på hans PSP. Læs mere for at se videoklippet.

 
Controller med Rapid-fire
Mods
Søndag, 13 Juli 2008 22:29

Controller med Rapid-fireDer er nok nogen der vil mene det er snyd... men nu er den her, og har været der længe til alverdens andre konsoller: Controlleren med auto-fire.

Det fungerer på den måde at man installerer en chip i sin controller, og en ekstra knap. Når man så holder denne knap inde svarer det til at man trykker på R1 knappen (den man bruger til at skyde med i de fleste FPS spil) 12 gange i sekundet! Da spillet opfatter hvert skud som et enkeltskud og ikke som en salve vil rekyl og præcision være meget bedre end normalt.

 
Dual batteri i PS3 joypad
Mods
Søndag, 06 Juli 2008 13:16

Dobbelt batteri i PS3 Joypad, mod.En opfindsom gut blev så træt af at hans joypad så hurtigt gik tør for strøm, så han har valgt at modde sit joypad og sætte to ekstra batterier på, hvilket givet hans joypad en levetid på det dobbelte af en normal. Udover dette har fyren også moddet sin Playstation 3 med en masse dioder i alskens farver. Se videoen her.

 
Mod This: Guitar Controllers
Mods
Søndag, 06 Juli 2008 12:26

Mod din GuitarDen lettere sindsforvirrede men dygtige modder Chris Gore, har fremstillet en video hvor i, han modder guitarer til Guitar Hero III og Rock Band. På Rockband guitaren viser han hvordan man får en blodig effekt på sin guitar ved brug af neglelak, og på Guitar Hero III guitaren sætter han blandt andet noget lilla stof på og giver guitarerne et helt nyt look. Læs mere for at se Chris i aktion og få inspiration til din egen guitar.

 
Video tutorial, opgrader din PS3 Harddisk
Mods
Søndag, 15 Juni 2008 13:01

Ny harddisk i din PS3Denne tutorial viser hvordan man installerer en ny og større harddisk i sin Playstation 3. Harddisken man skal bruge skal være en bærbar computer harddisk, altså en harddisk med kun 5400 RPM, i modsætning til en stationær PC’s der kører med henholdsvis 7.200 og 10.000 rpm.

 
«FørsteForrige12NæsteSidste»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Copyright 2006-2011 HB Portaler. All Right Reserved.
Reproduction in whole or in part in any form or medium without express written permission of HB Portaler. is prohibited.

 

Top mods