Information
af Henrik   
Tirsdag, 15 Marts 2011 16:09

Indsendelse af nyheder

Som registreret bruger på PS3tech.dk, har du mulighed for at bidrage med nyheder om konsollen, spil, ny teknologi og andre relevante emner. På din brugerside kan du indsende en artikel, ved at følge linket 'Indsend Artikel'. De nedenstående regler bør anses som retningslinjer for, hvilke nyheder vi finder relevante til siden:

  • Ingen dubletter (For at minimere dubletter i vores nyhedsarkiv, beder vi dig søge på din nyheds emne, inden du indsender den)

  • Alle nyheder skal være relevante og højest syv dage gamle.

  • Originalkilden skal angives på alle indsendte nyheder.

  • Alle nyheder skal som udgangspunkt omskrives, men hvis dette ikke kan lade sig gøre, bedes du kontakte en administrator med henblik på omskrivning.

  • Alle totalt omskrevne nyheder bliver offentliggjort med indsenderens brugernavn som skribent.

Overholdes ovenstående retningslinjer ikke, forbeholder redaktionen på PS3tech.dk sig retten til at ændre nyheden. Alle indsendte nyheder tilhører PS3tech.dk.

Diskuter-funktionen og forumregler

På PS3tech.dk skal du registrere end bruger, før du har mulighed for at kommentere på artikler og deltage i forummets mange debatter. Når du opretter din konto her på siden, vil en besked med et godkendelseslink blive sendt til din E-mail-adresse.

Som registreret bruger har du mulighed for at redigere dine egne kommentarer, indtil en anden bruger skriver en kommentar til samme nyhed eller i samme debat. Det vil fremgå i kommentaren, at du har redigeret den.

Avatar er på PS3 et andet ord for det billede, der bliver vist på din profil og ved siden af dine indlæg og kommentarer. Dette kan du ændre på få sekunder, ved at uploade et billede i forummet.

Nedenfor har vi samlet retningslinjerne for brug af Diskuter-funktionen:

  • Der må under ingen omstændigheder opfordres til kriminalitet eller ulovlige handlinger på PS3tech.dk. Dette indbefatter også piratkopiering og anden immateriel kriminalitet.

  • Alle kommentarer skal holdes i en ordentlig og saglig tone, fri for nedsættende bemærkninger om køn, race, seksuel observans og lignende.

  • Undgå så vidt muligt spam og for mange gentagne kommentarer.

  • Chikane og stalking er strengt forbudt på vores side.

  • Leet-sprog, slang og trolling er produkter af internettets mangfoldighed, som vi helst er foruden på PS3tech.dk. For at gøre siden læsbar og relevant for en bred skare af danske spilleinteresserede, bør tonen altid være saglig.

Vi forbeholder os den fulde ret til at slette og redigere indlæg, som ikke overholder ovenstående retningslinjer. Endvidere vil ophavsmanden som regel modtage en henstilling fra administratorerne om, øjeblikkeligt at rette op på sin opførsel. I grove overtrædelser forbeholder vi os endvidere den fulde ret til at slette ophavsmandens bruger(e).

Hvis du har opdaget et indlæg, du føler krænker dig selv eller andre eller som overtræder andre af de førnævnte retningslinjer, bedes du rapportere indlægget omgående. Desuden er du meget velkommen til at sende os en e-mail, hvis du har flere detaljer til sagen.

Ophavsret

Alt originalt indhold på dette domæne tilhører PS3tech.dk alene. Registrerede varemærker, trademarks og lignende tilhører respektive ophavsmænd.

Underholdning

Telefoni

Informationsteknologi

Film nyt Mobil Go Windows 7 Guide Tech Central
Wii Tech Mobiler online Apple info Virus fri
Software Start
 

Copyright 2006-2011 HB Portaler. All Right Reserved.
Reproduction in whole or in part in any form or medium without express written permission of HB Portaler. is prohibited.