Playstation 3 hacks / tech

Få PS3 til at genkende din eksterne harddisk
Hacks
Tirsdag, 22 April 2008 11:49

Få PS3 til at genkende din eksterne harddiskMangler du ofte plads på din Playstation 3? Følgende er en guide til hvordan man tilslutter en ekstern harddisk til sin Playstation 3 og på den måde forøger lagerpladsen betragteligt.

 

6 mbit mobilt bredbånd, kun 149 kr. per måned! Klik her!

Del dette på Facebook


Det eksterne drev skal være FAT32 formateret, hvilket de fleste harddiske allerede er som standard.

Er den ikke dette, gøres følgende.
• Gå til start Kontrolpanel
• Administration
• Computeradministration
• Vælg diskhåndtering

Vælg den eksterne harddisk, se hvilket filsystem den indeholder, er det ”NTFS” højreklik da på disken og vælg slet partition.

Nu skal disken partioneres til FAT32, desværre er Windows XP ikke I stand til at gore dette selv, så der skal nogle eksterne værktøjer til. Symantec Disk Checker, er en god løsning, hvor freeware versionen klarer jobbet fint.

Download CompuApps SwissKnife V3 3.22 og installer det.

Kør programmet og vælg den eksterne harddisk du gerne vil lave en partition på, øverst vælges følgende indstillinger

• Partition type: Primary
• Fil system: FAT32 .
• Vælg derefter “create” .

Harddisken er nu FAT32.

• Åben den tomme harddisk, skab PS3 identiske biblioteker.
• Lav bibliotekerne som følger: Photo Music Video Game.

Når du er færdig skulle du gerne have 4 mapper på harddisken. Du kan derefter fylde al den musik du vil ind under musik, film under video og så videre. Nederst til højre på proceslinjen, venstreklikkes der på den grønne pil i ikon listen og der vælges ”sikker fjernelse”, tag din eksterne harddisk ud af computeren. Du kan nu forbinde harddisken til din Playstation 3 og bruge den ekstra plads til at gemme information og få adgang til det ekstra indhold du har gemt på din eksterne harddisk.

Det skal for god ordens skyld nævnes at filer på over 4 gigabyte, ikke vil være tilgængelige.

Denne information er udelukkende til uddannelsesmæssig brug. PS3Tech.dk fralægger sig ethvert ansvar og opfordrer ikke til brugen af ulovlig software. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende PlayStation 3 nyheder, spilnyheder, snydekoder, anmeldelser, hacks og gode PS3 tilbud!

Du kan tilmelde dig her...

Hits: 28642
Kommentarer (5)add comment

Binary said:

0
...
Smart faktisk,bare lidt øv at det skal være fat32,men det bliver vel ændret med tiden smilies/grin.gif
juni 05, 2008

micma18 said:

0
...
Det er faktisk et krav for at en enhed understøtter USB mass storage device standarden ;-)

Programmet fat32format er også ret nemt at går til, og kan formatere partitioner op til 2Tb. (hvis jeg husker rigtig?) Windows kan maks. formatere 32Gb. fat32, men har dog ingen problemer ved at læse langt større partitioner!
juni 13, 2008

Sune-p said:

162
...
Efter hvad jeg har forstået kan ens ps3 ikke se filer over 4 gb kan det passe.? For har tænkt og købe en ekstern HD og smide alle mine Bluray film over på så jeg kan pakke dem væk og bare have dem liggende på hd det ville også være lætter.? Men det kan jeg jo ikke hvis den ikke kan se/åbne filer på over 4 gb.?
oktober 14, 2008

Steensig_8800 said:

1442
...
Nu har jeg formateret min ene eksterne harddisk så jeg kan bruge den med min PS3 men når jeg prøver at læge blu-ray film over på den kan jeg ikke. Men er det fordi at de alle sammen er over 4 gb?

Men her kommer det mærkelige for en af mine venner har også en PS3 og når han slutter sin eksterne til hans kan han godt se dem mener jeg. Kan det passe?
september 25, 2010

Louise_Kristensen said:

2300
...
Jeg har prøvet at gøre ovenstående, men efter at have lavet en partition på harddisken, kan jeg ikke længere finde den. Er der nogen der kan hjælpe mig?
januar 26, 2011

Skriv kommentar
Du skal være logget på for at skrive en kommentar. Opret dig som bruger hvis du ikke allerede har gjort det.

busy
 

Copyright 2006-2011 HB Portaler. All Right Reserved.
Reproduction in whole or in part in any form or medium without express written permission of HB Portaler. is prohibited.

 

Top hacks