Playstation 3 guider

Steder at handle online
Guides
Torsdag, 14 Januar 2010 00:19

PS3 tilbud - tilbud på PS3 spil og konsoller.Vi har lavet denne guide for gøre det muligt for dig at finde de bedste PS3 tilbud på markedet og sørge for at du ikke betaler for meget for hverken dine spil, din PS3 konsol, eller dit PS3 ekstraudstyr.

6 mbit mobilt bredbånd, kun 149 kr. per måned! Klik her!

Tilbud på PS3 konsollen

PS3 konsollen er efterhånden nået ned i et prisleje hvor alle kan være med, og det er nemt at finde et godt tilbud på en PS3 konsol i disse dage.

Hvis du vil have din næste PS3 konsol så billigt som muligt, anbefaler vi at du bestiller den fra England, da PS3 konsollen er langt billigere her end den er i Danmark.

Siden Amazon, har altid et godt tilbud på PS3 konsoller og det er ligegyldigt om det er 60 GB, 120 GB versionen eller om det er den nye PS3 slim du er på udkig efter. Når du handler fra England af kommer der ingen told i, da England jo som bekendt er med i EU. Det er derfor det perfekte sted at finde et godt tilbud på sin PS3 konsol.

Du kan finde PS3 konsollen på Amazon.co.uk her.

Amazon yder helt fantastisk service og der er da også en af grundene til at de er n af de mest succesrige forretninger på Internettet nogensinde. Er uheldet ude og din PS3 skal repareres, er reparation af PS3 konsollen hos Amazon, ligeså hurtig som hvis den var købt i en dansk butik.

PS3 konsol tilbud i danske butikker

Hvis du er interesseret i at købe PS3 konsollen, men ikke er tryg ved at handle i udlandet, kan vi anbefale Coolshop og Gamebits. Begge butikker har prisgaranti og er klart de billigste i Danmark. Du kan også være heldig at fange en PS3 konsol, i for eksempel Bilka, som nogle gange kan finde på at tilbyde den til langt under indkøbspris, når de har købt stort ind, for at få kunder lokket ind i butikken og købe andre varer. Hold derfor et godt øje med udsalgsaviserne.

Tilbud på PS3 spil

Er du på udkig efter et godt tilbud på et PS3 spil, er der flere steder på Internettet der kan give kæmpe rabatter i forhold til at købe i en fysisk butik.

Coolshop har en hel sektion, udelukkende til tilbud på PS3 spil, her finder du mange fede titler og tit til helt uhørte priser. Oftest vil du kunne finde spil til 100 kr. og titler der normalt går til 4-500 kr. i de fysiske butikker kan tit findes til under 200 kr. Hold derfor et vågent øje her, da der jævnligt skiftes titler og kommer nye tilbud på PS3 spil. Hos Coolshop betaler du ingen fragt og der er hurtig levering, oftest max 1-2 dages levering. Forudbestiller du titler, modtager du dem på udgivelsesdatoen. Du kan se tilbuddene hos Coolshop her.

Gamebits har ligesom Coolshop, en sektion dedikeret til tilbud på PS3 spil og ekstraudstyr til PS3. Gamebits har ligesom Coolshop ekstremt lave priser og hurtig forsendelse. Du kan ofte finde nye PS3 spil til den halve pris og vi anbefaler derfor altid at tjekke Gamebits sammen med Coolshop. Du kan se alle tilbuddene hos Gamebits her

Amazon er ikke til at komme udenom, med den hurtige levering fra England og med de uhørte lave priser, er det altid et kig værd. Amazon sælger også de helt nye spil titler til langt under danske butikspriser, de nyeste spil koster som regel omkring 300 kr. og det kan ingen dansk butik hamle op med. Amazon har altid fede PS3 spil til gode priser, tjek dem derfor jævnligt inden du går ud i en butik og betaler i dyre domme for dit næste spil. Tjek tilbuddene hos Amazon.co.uk her..

Vi håber du kunne bruge disse links til noget og at du finder dit næste PS3 spil eller konsol/ekstraudstyr til den bedste pris, vi anbefaler at du tjekker alle siderne inden du bestiller et PS3 spil eller noget hardware, da der kan være rigtigt mange penge at spare.

Hits: 28211
Kommentarer (0)add comment

Skriv kommentar
Du skal være logget på for at skrive en kommentar. Opret dig som bruger hvis du ikke allerede har gjort det.

busy
 

Copyright 2006-2011 HB Portaler. All Right Reserved.
Reproduction in whole or in part in any form or medium without express written permission of HB Portaler. is prohibited.

 

Top guides