Playstation 3 guider

PS3 Media Server - den ultimative opsætning
Guides
Søndag, 20 September 2009 22:44

PS3 Media Server, sådan sættes den op! PS3’ern Kan fungere udemærket som media server, Man kan streame lidt af sin musik fra computeren, Se en enkel film eller to, Men aldrig helt komme op og udnytte Pontentialet af PS3’ern Fuldt ud, Når det kommer til media serveren. Det er nu slut.

6 mbit mobilt bredbånd, kun 149 kr. per måned! Klik her!

En programmør var åbenbart blevet træt af dette (til glæde for os) og har lavet et program >>PMS – PS3 media server<< Og den æder det hele, Der er ikke nogen filmformater den ikke tager, På nær lige *Mov. Filer*  Det køre den ikke så godt.

 


Så har du nogle film liggende på computeren, i f.eks. HD (High Definition) Eller Brugt evigheder på at rippe Dvd Film, Eller har du bare en masse film, Med underteksterne liggende ved siden af?

Så er dette programmet for dig, Du behøver ikke og opsætte noget som helst, Det skal bare hentes, installeres og så køre det bare der ud af ;D

Det køre Hurtigt, og efter man har installeret det, går der få sekunder så har programmet fundet din PS3 (kræver selfølgelig pc og PS3 er på samme netværk) og du har nu adgang til at browse alle harddiske, mapper og filer igennem på din computer. Bemærk – På din ps3 viser den nye server sig som et icon der er sølvfarvet med en grøn pil. Og skal findes under video i din PS3’s Cross media Bar (XMB)

Når du så kan se Det Sølvfarvede ikon, under Video på din PS3 er det eneste du skal gøre bare og browser hen til de mapper hvor dine film ligger og så bare afspille dem, Enkelt? :D

Hvia man så ikke gider og skal igennem flere mapper hver gang man vil se en film, går man bare ind i Navigation/Share settings og tilføjer de mapper som man vil have PS3’ern skal finde og så finder den KUN dem.

 Trin For Trin Guide.


    * 1.  Download og installér PS3 Media Server.
    * 2. Start PS3 Media Server og Se om den siger ”PS3 Has Been Found! ” på startsiden.   

Hvis du vil, så Find Navigation/Share Settings i PS3 Media Server på PC'en og vælg de mapper du vil have delt. Tryk derefter Save og dernæst Restart HTTP Server øverst i programmet. Så har du valgt Hvilke mapper du vil havde delt.

    * 3. Gå til Video på PS3'en og find sølv ikonet med den grønne pil.
    * 4. Find frem til dine mapper/filer og afspil den ønskede fil.


 

 

Programmet er installeret, Men når du browser dine film, har du en Mappe kaldet #--TRANSCODED--# Hvad skal du dog med den?


Hvis du har en film som din ps3 ikke lige gider afspille, så går du helt enkelt ind i denne mappe og vælger Den film som du gerne vil se. Alle dine film som ligger i denne mappe, vil nemlig blive konverteret til et format som din PS3 kan afspille. Så inden du går totalt i panik fordi du ikke lige kan se den nyeste film, du har på din computer, Så tjek lige  #--TRANSCODED--# Mappen først

Når jeg afspiller HD-Video eller almindelige avi. Filer f.eks. Så hakker Filmen, Og stopper nogen gange Helt. Hvad gør jeg?


Som jeg sagde før så konvertere programmet filerne, og det gør den undervejs man afspiller dem, det er grunden til man ikke skal bruge alt sin kostbare tid på at konvertere alle sine film manuelt. Men spiller man en film fra #--TRANSCODED--# mappen, så skal man altså ikke regne med at køre den på fuld kvalitet, da det tager lidt hårdt på computerens CPU, de fleste standard computere burde godt kunne følge med, hvis man sætter kvaliteten ned på dem. Det kan man sagtens gøre uden nogen mærkbar ændring i filmens kvalitet.

Man skal dog ikke regne med at man kan afspille HD-Film på fuld kvalitet, men selfølgelig er det ikke umuligt :D Men Kan filmen ikke følge med på computeren og hakker, så start med at sætte kvaliteten lidt ned, Jeg kører selv på den laveste kvalitet, Uden og kunne se forskel fra den højeste, Men det er også et gammelt fjernsyn jeg ser dem på, Har man en ny fladskærm, kan man måske godt se forskel? Det må i jo fortælle mig.

Den anden grund til at din film kan hakke, er hvis der ikke er nok netforbindelse, Min opsætning er således, min computer køre på kabel, så der er ikke noget tab i netforbindelse, men min PS3’er køre  på trådløst, Og har min PS3’er ikke tæt på fuldt signal, så har den svært ved at trække filmen, Det skal dog siges at det ikke har noget at gøre med din nethastighed, ( f.eks. 4 mbit som jeg har /: ) Det har noget at gøre med din WLAN (Wireless local area network) Hvis man har den ene maskihne på trådløst, ellers er det bare din LAN hastighed og der burde ikke være noget problem eftersom de begge er på kabel så. Men har man en forholdsvis ny router, og fuldt signal på PS3 og computer, Så er der ikke noget problem.
 

Hvordan er det nu lige jeg sætter undertekster på?


Det er Meget enkelt, Når du har din film, og undertekst fil ved siden af hinanden. Så smid dem ind i den samme mappe (der må kun være de to filer i mappen) Og kald dem nøjagtig det samme navn, (Bare copy/paste). Derefter afspil filmen på din ps3 og voila, der er nu undertekster på.

Så se og kom igang med din media Server :D

Del dette på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende PlayStation 3 nyheder, spilnyheder, snydekoder, anmeldelser, hacks og gode PS3 tilbud!

Du kan tilmelde dig her...

Hits: 57175
Kommentarer (18)add comment

Henrik said:

63
...
Kanon guide Hafde, rigtigt god og udførlig!
september 21, 2009

Hafde said:

320
...
Det skal Lige Siges, Inden Jeg tager alt æren for det, At det altså ikke er mig, Der har lavet denne Guide. (Jeg sad kl. halv tolv. mandag aften, Med influenza oven i købet smilies/sad.gif og skulle til at skrive min egen, da jeg faldt over den her, og tænkte hvorfor ikke? ) Kan Sagtens Lave en Selv, Hvis det Andet er et problem? smilies/cheesy.gif Men jeg har sat mig ind i det, Så hvis der er nogen problemer, Så skriv i kommentar, og jeg vil prøve og hjælpe, smilies/smiley.gif

Nu har, Jeg kørt med programmet i et godt stykke tid, Og det køre bare derud af smilies/cheesy.gif

Et bestemt noget jeg vil anbefale, til alle. Og jeg synes personligt Det er meget bedre en ORB (Andet program som optimere din PS3 som medieserver) For der skal man oprette bruger, og streame sine filer igennem browseren på PS3'en, og der skal man også have sin PC Stående tændt.

Så Det her er Som i siger det "PS3 Media Server - den ultimative opsætning" smilies/grin.gif

//Hafde
september 21, 2009

Henrik said:

63
...
Aha ja, kan se den er taget et andet sted fra, det må man desværre ikke og slet ikke uden at angive kilde, jeg bliver nødt til at tage denne guide ned igen imorgen. Al tekst på danske hjemmesider er ophavsrettigt beskyttet og tilhører den pågældende der har udfærdiget artiklen.
september 22, 2009

Hafde said:

320
...
Det er jo fair nok, så (: jeg undskylder for den ulejlighed jeg har gjort dig, og tænker mig bedre om til næste gang, (:

Så er det altså ikke altid "længe leve dovenskaben" er en særlig god ide smilies/wink.gif

men hvis der stadig er interesse for det? så kan jeg begynde og udarbejde min HELT egen guide til dette geniale program ! (:

Og igen im' fucking sorry dude :/
september 22, 2009

sjaskemor said:

1205
...
Nu spør jeg nok lidt blondine dum.

Jeg har brugt Fab til tegnefilm og danske film, og det funker. men så når jeg går i gang med udenlanske film, så suter ps3 underteksterne fra. kan dette produkt få underteksterne med.
juli 19, 2010

Hafde said:

320
...
Hvis du har filmen i en mappe, hvor underteksten ligger i samme mappe, med samme navn. så ja, det er intet problem smilies/smiley.gif

Jeg bruger selv subscene til at finde undertekster, og der er alle underteksterne stort set i srt. format det virker uden problemer smilies/cheesy.gif
juli 19, 2010

fredizy said:

1394
...
Jeg kan ikke få undertekst funktionen til at virke. Kan nogen hjælpe? Lige nu laver jeg en mappe hvor der kun ligger selve avi filen og en underteksts fil. De hedder det samme.

Hjælp!!
september 11, 2010

Nickolaj said:

1397
...
Hvor kan den downloades???smilies/smiley.gif
september 13, 2010

davij said:

1462
...
Hey

Netop fået en del af min fantastiske PS3 op og køre..smilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gif

Jeg kan ikke få undertekster på, de film ligger i TS og er rippet fra mine egne skiver - jeg kan ikke gennemskue hvordan jeg skal transcode dem ????

Anden ting - jeg kan ikke få PS til at registrere min USB harddisk - kan jeg ikke det ??

VH David
september 29, 2010

bob_power_pwnage said:

1490
...
det der kodning tager jo en masse tid og ved nogle fil formater behøves det jo ikke kan man ikke tage det fra har prøvet men har ikke fundet noget der tager det helt væk
oktober 08, 2010

boie said:

1598
...
Hej

Jeg er ret ny ang. PS3 Playstation, købte en i går, mit problem er flg. jeg har installeret PS3 media serveren og tilladt den til at gå i c: og d: drev, det går også fint når jeg skal se JPG filer men video filer a la mp4 og avi gennem transcode-mappen kan jeg se hvad de hedder men vil jeg afspille dem siger den " der er ingen billeder"
Et andet problem er at hvis jeg vil ind på Pc via netværket altså ikke media serveren skriver den efter jeg har aktiveret ikonet for min comp. " adgang til media serveren er ikke tilladt. Det er muligt
at system navnet på dette PS3 "PS3-647" system ikke er registreret, check indstillingerne på mediaserveren" det var mine problemer i korte træk, hvis det er muligt ville jeg gerne have hjælp til ovenstående men tag hensyn jeg er newbie i denne verden, på forhånd tak.

Mvh. Boie
oktober 31, 2010

Lasse said:

1642
...
Hej .. jeg har lige prøvet at ville overfører en fil med Ps3 media server.. Filen fyldte 12 gb men da den havde kopiret 12 gb fortsættede den med at kopiere .. jeg stoppede den efter den havde kopiret 16 gb og tænke at den nok var færdig, men film varede kun 56 min og den burdes ellers vare 2 timer ca.

Kan du hjælpe mig ??
november 06, 2010

To2gi said:

2201
...
du skriver at man kan nedsætte kvaliteten på den film man ser, er det ved at konvetere manuelt inden man ser filmen eller hvordan??
januar 07, 2011

To2gi said:

2201
...
en anden ting hvordan kan det være at jeg ikke kan finde en eneste mp3 fil?
januar 07, 2011

Hafde said:

320
...
Inde under "Transcoding" kan du vælge hvor høj kvalitet den skal være, altså hvor høj kvalitet den skal streame med, hvis du vælger den allerhøjeste så mister den næsten ingen til overhovedet intet kvalitet, men det kræver at din router kan klare at overfører så meget data, derfor er det for det meste bedst at vælge en profil hvor den selv streamer i lidt lavere kvalitet. og hvis du vil se nogle MP3 filer, så skal du gå ind på ps3 mediaserver under musik, og det samme med billeder... vil du se billeder igennem ps3 media server så skal du gå ind igennem billeder smilies/smiley.gif
januar 07, 2011

caspersoborg said:

2227
...
Jeg har stadig problemer med at afspille via media server. den hakker meget i filmen. nu er jeg ved at kopiere filmen over på min ps3, men filmen fylder 2.5 gb på min PC men den har overført 3.9 gb nu og er ikke færdig? hvor meget skal den overføre?
januar 13, 2011

miman said:

3015
...
er ny med media server men den virker bare og det er så fedt men ikke nok med det så kan jeg også streame direkte til fjernsynet uden ps3 smilies/smiley.gif ja mit fjernsyn er så et sony bravia nx 700 men det var sgu en Bonus der ville noget og jeg kører trådløs både til fjernsynet og ps3 i super kvalitet og hvad jeg har fået ud af at lege med det et par timer så ser jeg store muligheder når jeg lærer det helt at kende.
september 08, 2011

Sniqe said:

3025
...
Link ?
september 12, 2011

Skriv kommentar
Du skal være logget på for at skrive en kommentar. Opret dig som bruger hvis du ikke allerede har gjort det.

busy
 

Copyright 2006-2011 HB Portaler. All Right Reserved.
Reproduction in whole or in part in any form or medium without express written permission of HB Portaler. is prohibited.

 

Top guides