Playstation 3 guider

Sådan bruger du Savegames på din PS3
Guides
Søndag, 16 November 2008 14:46

Sådan bruger du Savegames på din PS3Da vi det sidste stykke tid er blevet efterspurgt en guide til hvordan man anvender savegames har vi smidt en sammen til jer som var i tvivl om hvordan man gør. Guiden illustrerer både hvordan man overfører savegames til og fra sin PlayStation 3. Der er ikke mere at sige herfra andet end, kom igang med at dele jeres spil. 

6 mbit mobilt bredbånd, kun 149 kr. per måned! Klik her!

1: Downloade et savegame fra internettet / din PC til din PS3.

Når man henter et savegame, vil det formentligt ligge i en zip-fil, eller et anden komprimeret fil-format.
Unzip / Udpak filerne.

Den mappe som du har lavet bør indeholde en række filer, som danner det gemte spil. De bør være i en mappe som hedder noget i retning af "BLES00136" eller "BLUS30082". Dette vil variere afhængigt af hvilket spil, og hvilket format, du bruger. Navnet på den mappe vil være det samme som den kode der er skrevet nederst på side kanten af dit spil cover. Husk at det savegame du downloader skal være i korrekt format, i Danmark bruger vi PAL.

Mappen nævnt ovenfor skal ligge i en mappe kaldet "SAVEDATA". Den SAVEDATA mappe skal være i en mappe kaldet "PS3". (mapperne skal være skrevet med store bogstaver.)

Når du er klar, kopierer du "PS3" mappen (med alle de andre ting i den) over på en USB Memory Stick (Pen Drive). De fleste standard type USB Sticks bør virke fint.

Isæt dit USB-stick i din PS3, tænd derefter din PS3 og gå til spil menuen, så op til 'Værktøj til gemte data'. Tryk på X og gå til USB-enheden øverst på listen over de savegames som du har. Tryk på X, og du bør få en liste over alle de savegames der ligger på din USB Memory Stick. Gå videre til gem, og tryk på trekant, og vælg derefter kopiere, og kopier så det ønskede savegame over til din PS3 Harddisk. Du bør se en kopiere bar, og derefter vil savegamet fremgå i din 'Værktøj til gemte data" mappe på PS3'en. Du kan nu bruge det kopierede savegame.

Bemærk: Nogle spil, såsom SmackDown, kun giver dig mulighed for at have et savegame pr. PS3 brugerprofil. Hvis du får en advarsel når du kopiere det gemte spil, at der allerede eksisterer data, og du stadig kopiere den, vil du overskrive det savegame du har i forvejen.

2: Overførsel af et savegame til din pc / internet.

Isæt USB-pennen i din PS3, tænd den derefter og gå til spil menuen, gå så op til 'Værktøj til gemte data'. Tryk på X og du skal kunne se din USB-enhed øverst på listen over de savegame som du har.

Istedet for at gå ind på din USB-pen, skal du rulle ned til det savegame som du ønsker at kopiere til den og trykke på trekant, vælg derefter kopier, nu kan du kopiere dit savegame til USB-enheden. Du bør se en kopiere bar, og derefter bør det valgte savegame være på din USB Memory Stick.

Sluk for PS3'en, fjern USB'en og sæt den i din computer. USB-enheden skal nu have en mappe kaldet 'PS3' på den. Inde i den vil der være en mappe der hedder 'SAVEDATA', og en mappe inde i den der indeholder dine gemte data. Hvis der er flere savegames på den vil der være en mappe for hvert savegame. Navnet på den mappe vil være den samme som den kode der er skrevet nederst på sidekanten af dit PS3 spil cover.

Kopier & indsæt PS3 mappen fra USB enheden til en mappe på computeren. Du kan derefter komprimere dit savegame i en zip-mappe eller rar-fil, og derefter overføre det til internettet. Søg på Google, hvis du er usikker på, hvordan man kan komprimere filer / mapper til en zip-fil. Brug til sidst et upload site (såsom MediaFire, Sendspace, MyTempDir, rapidshare eller hvilken som helst du foretrækker), og kopier det link de giver dig ind i din forum post så folk kan bruge linket til at downloade dit savegame!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende PlayStation 3 nyheder, spilnyheder, snydekoder, anmeldelser, hacks og gode PS3 tilbud!

Du kan tilmelde dig her...

Hits: 8071
Kommentarer (0)add comment

Skriv kommentar
Du skal være logget på for at skrive en kommentar. Opret dig som bruger hvis du ikke allerede har gjort det.

busy
 

Copyright 2006-2011 HB Portaler. All Right Reserved.
Reproduction in whole or in part in any form or medium without express written permission of HB Portaler. is prohibited.

 

Top guides