Playstation 3 guider

Steder at handle online
Guides
Torsdag, 14 Januar 2010 00:19

PS3 tilbud - tilbud på PS3 spil og konsoller.Vi har lavet denne guide for gøre det muligt for dig at finde de bedste PS3 tilbud på markedet og sørge for at du ikke betaler for meget for hverken dine spil, din PS3 konsol, eller dit PS3 ekstraudstyr.

 
PS3 Theme Creator
Guides
Lørdag, 26 September 2009 11:31

Lav din egne temaer på PS3Går du og hver dag og søger efter et tema? Prøver du flere forskellige om dagen? og kan du aldrig rigtig finde et der passer til lige nøjagtig din stil? så er dette her programmet for dig, det gør at du kan sæyye dit eget PS3 tema sammen, meget simpelt og hurtigt. Her er en Lille hurtig Guide Til hvordan man kan lave sit eget Tema.

 
Automatisk nedlukning af pc - Når man er færdig med at streame til PS3
Guides
Tirsdag, 22 September 2009 10:55

Luk din PC ned, når du er færdig med din PS3Her kommer Lige en opfølger på Artiklen, PS3 Medie server - Den ultimative opsætning, denne guide viser dig hvordan du får din P.C til at lukke ned automatisk, når du er færdig med at bruge din PS3 som mediecenter.

 
PS3 Media Server - den ultimative opsætning
Guides
Søndag, 20 September 2009 22:44

PS3 Media Server, sådan sættes den op! PS3’ern Kan fungere udemærket som media server, Man kan streame lidt af sin musik fra computeren, Se en enkel film eller to, Men aldrig helt komme op og udnytte Pontentialet af PS3’ern Fuldt ud, Når det kommer til media serveren. Det er nu slut.

 
Guide til Red Bull øen
Guides
Torsdag, 05 Februar 2009 20:07

Guide til Red Bull øenMange brugere har haft det vanskeligt med spillet Red Bull i PlayStation Home, derfor er der her lavet en lille guide til hvordan man kommer frem til Øen!

 
Lav din PS3 til en Supercomputer
Guides
Torsdag, 18 December 2008 16:54

Videnskabsfolk på ps3Cluster.org har lanceret en ny vejledning i dag, som er til rådighed for offentligheden for første gang, vejledningen viser hvordan man kan bygge en supercomputer med en Playstation 3. Vejledningen er finansieret af National Science Foundation og skrevet af Gaurav Sabro og Chris Poulin. Vi har tilladt os at oversætte den for jer brugere herunder.

 
Undertekst på dine DivX video-filer uden at hardsubbe dem.
Guides
Søndag, 30 November 2008 23:41

Undertekst på dine DivX video-filer uden at hardsub demSådan sætter du undertekster på dine divx video-filer uden at hardsubbe dem.

 
Sådan bruger du Savegames på din PS3
Guides
Søndag, 16 November 2008 14:46

Sådan bruger du Savegames på din PS3Da vi det sidste stykke tid er blevet efterspurgt en guide til hvordan man anvender savegames har vi smidt en sammen til jer som var i tvivl om hvordan man gør. Guiden illustrerer både hvordan man overfører savegames til og fra sin PlayStation 3. Der er ikke mere at sige herfra andet end, kom igang med at dele jeres spil. 

 
Overførsel af temaer fra PC til PS3
Guides
Søndag, 19 Oktober 2008 15:32

Overførsel af temaer fra PC til PS3Har man lyst til at give sin XMB et nyt design, findes der uendelig mange temaer derude på nettet. En af de nemmeste måder at overføre temaerne på, er ved at bruge et USB-stik. Men for at overføre temaerne til Playstation 3'en, skal man navngive mapperne på en helt speciel måde. Denne guide viser hvordan man helt præcist får overført sine temaer til PS3'en.

 
Sådan laver man en Hong Kong PSN konto
Guides
Fredag, 03 Oktober 2008 12:49

Sådan laver man en Hong Kong PSN kontoSidst fik i guiden til at lave en amerikansk PSN konto. Denne gang viser jeg hvordan man laver en Hong Kong PSN konto. Min plan var at lave en guide til den japanske version, men efter gentagne gange at blive afvist med adskillige adresser, tog jeg et kig på Hong Kong versionen. Efter lidt research på nettet, fandt jeg ud af at Japans og Hong Kongs Playstation Store, skulle være identiske. Den eneste forskel, er at Hong Kong versionen er på engelsk, hvorimod den japanske er på japansk. Læs mere for at se guiden og få mulighed for at hente nogle godter, som vi ellers bliver snydt for.

 
«FørsteForrige123NæsteSidste»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Copyright 2006-2011 HB Portaler. All Right Reserved.
Reproduction in whole or in part in any form or medium without express written permission of HB Portaler. is prohibited.

 

Top guides