Playstation 3 spil anmeldelser

Penny Arcade Adventures: Episode 2
Spil Anmeldelser
Onsdag, 07 Januar 2009 17:10
Penny Arcade Adventures: Episode 2Hotheads Penny Arcade Adventures serien invaderer i øjblikket næsten alle konsoller og computere med dets episodiske peg-og-klik adventure-nu-gået-japansk-rollespil-spil. Fans af den første episode, har nok allerede en ide om hvad de kan forvente sig af episode 2, andet en ny frisk kamp, et par bekvemme tweaks og flere vittigheder fra webcomic superstjernerne Gabe og Tycho i et andent fint eventyr.

6 mbit mobilt bredbånd, kun 149 kr. per måned! Klik her!

 
En af de store betænkeligheder ved episodisk indhold er, om det er absolut nødvendigt at spille den første episode. Svaret i dette tilfælde er 'nej', mens Episode 2 har masser af henvisninger til den forrige episode, vil du kun gå glip af et par af de vittigheder (som hovedpersonens uendelige hussøgen) og baggrunden på et par tilbagevendende karakterer (såsom 'urinolog' Ernest P. Whimple, en mand, der bruger sin tid på at urinere på genstande i navnet videnskab). Spillets nye og bedste vittigheder, kræver ikke kendskab til Episode 1.
 

Givet Episode 2s forbedringer, vil det nok føles som lidt af en opgave at spille episode 2 igennem for dernæst at gennemspille episode 1.

Givet Episode 2s forbedringer, vil det nok føles som lidt af en opgave at spille episode 2 igennem for dernæst at gennemspille episode 1. Foreksempel er kamp systemet blevet forbedret, blokering er lettere at beherske, din modstanders liv bar viser nu et 'BLOCK!' på det præcise tidspunkt for et angreb i stedet for bare at blinke kort. Karakterenes nye særlige angrebs minispil kræver særdeles gode reflekser for at fuldbyrde størst mulig skade. Fjender har også en tendens til at bytte plads (nogle gange uden for rækkevidde), samt at dukke op i kamp helt uventet, så der kræves en ny og god strategi. Disse tiltag er dog med til hele tiden at holde kampene friske. Episode 2 giver også et hurtigere indblik i historien, og spillets stemme dukker op hyppigere, og med færre linjer.
 

Karakterenes nye særlige angrebs minispil kræver særdeles gode reflekser for at fuldbyrde størst mulig skade.

Episode 2 har stadig et par uslebne kanter. Påhænget Gabe og Tycho går tit i vejen og blokerer for dig på snævre stier ruter. Vigtigere er imidlertid, spillets endelige konflikt, som falder en del mere fladt i forhold til den første episodes mindeværdig slutspil kamp, hvor man virkelig skulle være oppe på tæerne hele tiden.
 
For at være ærlig, var det næppe mere nødvendigt end at fastsætte endnu en grin-dig-igennem-historie med Penny Arcade Adventures: Episode 2. Når alt kommer til alt, så er det humor hele vejen igennem, klassiske hente-og løse gåder, og op-på-dine-tæer kampe der gør det til et solidt spil og er med til at engagere Penny Arcade fans. Men med et par detailforbedringer og over syv timer nyt gameplay (langt mere, hvis du vælger at løse alle spillets gåder og Insane Mode vanskeligheden), har Hothead løftet spillet en hel del siden episode 2.
 
6.5 Grafik
Denne del af spillet har fået et lille løft, og det er bestemt blevet bedre end forgængeren. Desuden er det nemmere at se elementer i kampsystemet.
7.5 Lyd
Lyden er der ikke så meget at sige til, den er der og den fungerer fint som den skal.
6.5 Gameplay
At bevæge sig i spillet virker også til at fungerer fint, dog bliver man lidt irriteret over karakterene render ind i hinanden eller ikke kan komme forbi hinanden.
7.0 Replay værdi
Hvis du har genneført spillet og løst alle gåderne så er der ikke så meget værdi tilbage. Insane mode trækker dog en lille smule op.
7.0 Overalt
Et sjovt spil, som på sin vis lever op til det som det skal, Hothead har lyttet til deres brugere, og givet spillet det ekstra tweak som har løftet det.
 

Se også!


 

 

 

 

Penny Arcade Ep. 1
Penny Arcade Ep. 2

Penny Arcade Adventure Episode 1

Lørdag, 27 december | .Dennis | Spil Anmeldelser

Penny Arcade så første gang dagens lys som web-tegneserie, tilbage i 1998, og den endte hurtigt med at blive et kult fænomen...

 
Del dette på Facebook

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende PlayStation 3 nyheder, spilnyheder, snydekoder, anmeldelser, hacks og gode PS3 tilbud!

Du kan tilmelde dig her...


Hits: 1253
Kommentarer (2)add comment

Daff said:

64
...
Jeg går ud fra det er en ny måde i er begyndt at give karakter? Opsætningen ser i hvert fald godt ud =) keep up the good work! smilies/smiley.gif
januar 11, 2009

.Dennis said:

62
...
Jo tak, smilies/smiley.gif ja den er ny, og det er i bund og grund for at lave karakteren lidt mere overskuelig samt at sætte det lidt pænere op. Glad for at høre du kan li det Daff.
januar 11, 2009

Skriv kommentar
Du skal være logget på for at skrive en kommentar. Opret dig som bruger hvis du ikke allerede har gjort det.

busy
 

Copyright 2006-2011 HB Portaler. All Right Reserved.
Reproduction in whole or in part in any form or medium without express written permission of HB Portaler. is prohibited.

 

Download gratis spil på DLC.dk