Playstation 3 spil anmeldelser

Guitar Hero World Tour
Spil Anmeldelser
Tirsdag, 09 December 2008 12:32

Anmeldelse af Guitar Hero World TourGår du med en lille musiker i maven og har overvejet at investere i det nye Guitar Hero World Tour, var det måske en idé at læse denne anmeldelse af det nye spil. Det er kun selve spillet denne anmeldelse omfatter og altså ikke hele band oplevelsen som man kun får, hvis man køber den store samlede pakke.

6 mbit mobilt bredbånd, kun 149 kr. per måned! Klik her!

Efter at have fået min PlayStation 3 tilbage fra reparation efter en tre ugers lang ventetid(det føltes som år), var det kun naturligt for mig at prøve det nye Guitar Hero som det første spil. Spillet udkom d. 21. november i år, hvilket var dagen før min PlayStation 3 blev sendt til reparation, hvilket virkede fair, nu da jeg kun havde ventet på spillet i et halvt år.

Del dette på Facebook

Det første man umiddelbart ligger mærke til er de grafiske ændringer i menuerne som har ændret sig radikalt, det var sågar lidt svært at finde rundt i, når man som jeg er vant til Guitar Hero III Legends of Rock. Versus mode mod en af dine venner hedder nu head to head og har fået sin egen separate menu.

Udover dette ligger co-op mode nu under Career og hedder Band Career i stedet og i stedet for en shop, hvor man kan købe sange og guitarer til ens avatar er der nu kommet en hel sektion til ændring af din avatar. Man kan nu selv hundrede procent bestemme hvordan denne skal se ud og man kan altså forme ansigt og krop som man lyster, et fedt tiltag hvis man ynder at ændre på sådanne ting.

Jamming

Udover alt dette er der kommet nogle nye tiltag som falder i rigtigt god jord, blandt andet er niveau stigningen blevet begrænset, folk der har spillet Guitar Hero III Legends of Rock vil uden tvivl kunne nikke genkendende til meget stejle ændringer i niveauet når man for eksempel gik fra medium til hard, hvor spillet radikalt ændrede struktur og blev et helt andet og meget sværere spil, hvorfor det gjorde hoppet til næste niveau svært. I Guitar Hero World Tour er der dæmpet for disse barrierer og det virker ikke meget sværere at gå fra det ene niveau til det andet, altså et mere jævnt fordelt sværhedsniveau.

Når du får en starpower eller systemet gør dig opmærksom på en note streak bliver beskederne nu vist i en meget mindre font, hvilket er behageligt, i Guitar Hero III Legends of Rock fyldte de en stor del af skærmen og man blev ofte distraheret af disse, en lille men betydningsfuld ændring.

Et andet nyt tiltag ses kun når man spiller bass, bassen er klart det kedeligste og nemmeste instrument at spille med og er umådeligt kedelig at benytte sammenlignet med guitaren. Bass spil består som oftest af utallige tryk på samme knap, for at komplimentere guitarens rytmer. Derfor er der altid kamp om hvem der skal spille guitar og hvem der skal spille bass hvis man skal spille band career. Men i World Tour er der kommet endnu en streng på bassen, som vises som en tynd lille line der skal slås an, dette giver så en stor tromme effekt, hvilket hjælper en del på den ellers så kedelige bass, lidt mere udfordring.

Spillet har nu fået sit eget musik studie og du kan optage dine egne sange, dette viser sig dog hurtigt meget svært, da du frit slår noder an og systemet så optager. Der ligger dog allerede nogle tracks man kan redigere i, som gør det betydeligt lettere. Ikke desto mindre er dette et super tiltag, som mest af alt minder om LittleBigPLanet’s mulighed for at lave og uploade baner. Dette kan du nu også i Guitar Hero og du kan dele dem med hele verden.

Recording Studio til GH World Tour
 

Load tiderne er desværre blevet en del langsommere og det tager betragteligt længere tid at loade en sang end i Guitar Hero III, men dette gør nu ikke så meget, da der med Guitar Hero World Tour er kommet så mange andre forbedringer.
Glidetoner har længe været en del af Guitar Hero, men førhen har du selv skulle finde ud af hvornår disse kunne bruges, men i Guitar Hero World Tour, ser du nu en tynd tråd der forbinder glidetonerne, dette gør det betydeligt lettere at finde dem og bruge dem på de rigtige kritiske tidspunkter.

Nu da vi har fået alle ændringerne på plads, vil jeg kort komme ind på sangene som nu egentligt er det mest essentielle ved et musik spil. Spillet indeholder 80 sange og der er alt fra Smashing Pumpkins til Für Elise og Willie Nelsons ”on the road again”, Nirvana, Linkin Park og Michael Jackson.

Sammenligner man med Legends of Rock er sangene meget blødere, blandt andet kan man spille Labamba og ”on the road again” som begge oser af familie musik/underholdning. Dette er sandsynligvis et fornuftigt valg fra Activisions side, da de kan ramme en meget bredere målgruppe og få spillet gjort mere mainstream, men det er som om at nogle at titlerne bare ikke passer til et guitar spil, hvor man har lyst til at give den fuld gas i de hårdeste rock numre. Dog er der masser af hård rock også, som alt i alt giver en fed fornemmelse af at være on-stage, har du ikke prøvet Guitar Hero vil du sikkert nu syntes at jeg vrøvler, men prøv det, bliv bidt af det og du vil forstå sandheden i mine ord.

Titel: Guitar Hero World Tour
Release dato: 21 Nov. 2008 (ude nu)
Udvikler: Activision
Antal spillere: 1-4 spillere
Gameplay: 4/5
Grafik: 3/5
Underholdning: 5/5

4 ud af 5 stjerner

Guitar Hero: World Tour

Køb spillet til kun 492 kr. klik her.
Køb spillet med guitar til kun 779 kr. klik her.
Køb spillet med den fulde bandoplevelse (to guitarer, trommer og mikrofon) til kun 1480 kr. klik her.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev!Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende PlayStation 3 nyheder, spilnyheder, snydekoder, anmeldelser, hacks og gode PS3 tilbud!

Du kan tilmelde dig her...

Hits: 2718
Kommentarer (4)add comment

tenbones said:

282
...
"En af de største problemer ved det nye system er at når man låser sange op på et vist niveau (easy, medium, hard, expert) er det kun på dette niveau at sangene er til rådighed"

Err.. dette er ikke helt korrekt :/ modsat GH3 kan du nu spille karriere igennem på easy (el. beginner) og de vil stadigvæk være tilgængelige (i karriere mode) på alle andre sværdhedsgrader.

"Dette kan dog omgås ved at spille quickplay, men dette får man ikke penge for"

Err... man får (igen modsat GH3) penge for at spille quickplay denne gang :/

sorry for at lege klogeåge :/ ..ok anmeldelse, men ville lige sætte overnævnte på plads smilies/smiley.gif
december 10, 2008

InSideYou said:

177
...
Så må folk bare herind og så finde de gyldne koder !! smilies/smiley.gif

Men ja ret surt for det er altså ret surt for det er sku ikke let for hard for allesammen (deriblandt mig smilies/smiley.gif
december 10, 2008

Henrik said:

63
...
tenbones, min fejl smilies/smiley.gif Det var sent om natten jeg skrev anmeldelsen, det var præcist det modsatte jeg mente. Godt set smilies/smiley.gif det er hermed rettet.
december 10, 2008

Kenneth said:

115
...
Er jeg den eneste der ikke kan komme videre fra medium sværhedsgrad?.. Sparker røv på medium, men så snart jeg bare prøver hard, er jeg helt lost.. smilies/cheesy.gif..
januar 07, 2009

Skriv kommentar
Du skal være logget på for at skrive en kommentar. Opret dig som bruger hvis du ikke allerede har gjort det.

busy
 

Copyright 2006-2011 HB Portaler. All Right Reserved.
Reproduction in whole or in part in any form or medium without express written permission of HB Portaler. is prohibited.

 

Download gratis spil på DLC.dk