Playstation 3 spil anmeldelser

Nye Tomb Raider billeder
Spil Anmeldelser
Mandag, 20 Juni 2011 17:24

En af branchens største og ældste franchises er Tomb Raider. Derfor er der også enorme forventninger til spillet, ikke mindst efter Crystal Dynamics har vist traileren til spillet frem.

 
Hitman 5 titel afsløret?
Spil Anmeldelser
Lørdag, 23 April 2011 10:08

Senere på året udsender Square-Enix det femte Hitman spil, og hvis man skal tro på digitalspy, så kan titlen på dette meget vel nu være blevet afsløret. I hvert fald har Square-Enix sikret sig rettighederne til navnet Hitman: Absolution hvilket altså bliver efter alt at dømme bliver titlen på spillet.

 
Need for Speed - Hot Pursuit
Spil Anmeldelser
Torsdag, 06 Januar 2011 19:47

Det er efterhånden længe siden det første Need for Speed udkom. Året være mere præcist 1994 da spillet The Need for Speed blev udsendt for første gang. Meget er sket siden PC udgaven for mere end 15 år siden og til Need for Speed: Hot Pursuit som EA Games udsendte i slutningen af sidste år.

 
Uncharted 2: Among Thieves anmeldelse
Spil Anmeldelser
Mandag, 16 November 2009 18:18

Uncharted 2: Among Thieves anmeldelse til Playstation 3Den eksklusive Playstation 3 titel Uncharted 2: Among Thieves har gået sin sejrsgang verden over og dette er ikke bestemt uden grund. Spillet byder nemlig på helt fantastisk grafik, lyd og gameplay, læs vores anmeldelse af spillet her.

 
Prince of Persia
Spil Anmeldelser
Tirsdag, 27 Januar 2009 20:11

Prince of Persia anmeldelseGlem alt hvad du ved om Prince of Persia. Ubisoft er tilbage med endnu et eventyr i denne fantastiske serie med ændret udseende, karakterer, og endda gameplay. Prince of Persia fans vil enten elsker det eller hade det. Så er Prince of Persia den store grand finale der afsluttede år 2008, eller var det bare en stor skuffelse?

 
Super Street Fighter II Turbo HD Remix
Spil Anmeldelser
Torsdag, 22 Januar 2009 15:27

Super Street Fighter II Turbo HD RemixVoksede du ligesom mig op i de nærmeste arkade haller og er du til beat em up genren, er du helt sikkert stødt på Street Fighter serien i flere tilfælde.  Der har været udgivet utallige forskellige variationer af Street Fighter serien, men den mest populære i serien må helt klart siges at være Super Street Fighter II Turbo som nu er kommet i en ny og forbedret HD udgave tilpasset vores kraftige nuværende konsoller.

 
Penny Arcade Adventures: Episode 2
Spil Anmeldelser
Onsdag, 07 Januar 2009 17:10
Penny Arcade Adventures: Episode 2Hotheads Penny Arcade Adventures serien invaderer i øjblikket næsten alle konsoller og computere med dets episodiske peg-og-klik adventure-nu-gået-japansk-rollespil-spil. Fans af den første episode, har nok allerede en ide om hvad de kan forvente sig af episode 2, andet en ny frisk kamp, et par bekvemme tweaks og flere vittigheder fra webcomic superstjernerne Gabe og Tycho i et andent fint eventyr.
 
Mirrors Edge
Spil Anmeldelser
Lørdag, 27 December 2008 21:02

Mirrors EdgeEr du til massere af action og hæsblæsende fart er Mirrors Edge måske noget for dig! Overvejer du at investere i spillet anbefales det dog kraftigt at du læser denne anmeldelse først, da spillet har utroligt mange mangler, men dog alligevel viser sig pænt underholdende.

 
Penny Arcade Adventures Episode 1
Spil Anmeldelser
Lørdag, 27 December 2008 18:40

Penny Arcade Adventures Episode 1Penny Arcade så første gang dagens lys som web-tegneserie, tilbage i 1998, og den endte hurtigt med at blive et kult fænomen. Nu lader de to iværksættere 'Holkins' og 'Krahulik' deres populære tegneserie overgå til spilverdenen, gennem PSN og Xbox Live, i betragtning af, at de har brugt mange år med at nedgøre og kritisere spil industrien, så er det et dristigt skridt for Penny Arcade skabere Mike 'Gabe' Krahulik og Jerry 'Tycho' Holkins.

 
Guitar Hero World Tour
Spil Anmeldelser
Tirsdag, 09 December 2008 12:32

Anmeldelse af Guitar Hero World TourGår du med en lille musiker i maven og har overvejet at investere i det nye Guitar Hero World Tour, var det måske en idé at læse denne anmeldelse af det nye spil. Det er kun selve spillet denne anmeldelse omfatter og altså ikke hele band oplevelsen som man kun får, hvis man køber den store samlede pakke.

 
«FørsteForrige12NæsteSidste»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Copyright 2006-2011 HB Portaler. All Right Reserved.
Reproduction in whole or in part in any form or medium without express written permission of HB Portaler. is prohibited.

 

Download gratis spil på DLC.dk