Anmeldelser af Playstation 3 hardware & tilbehør

USB 3D Sound Controller
Anmeldelser
Søndag, 15 November 2009 15:00

Brug dit normale headset på din PS3Har du et favorit headset og ville du gerne benytte det på din PS3? Så er Konig USB 3D Sound Controller 5.1 noget for dig, med denne lille enhed, kan du tilslutte lige det headset du vil, til din PS3.

6 mbit mobilt bredbånd, kun 149 kr. per måned! Klik her!

Den lille USB enhed, kommer i en lille pakke med en mikro CD, som man dog ikke skal benytte på PS3.  USB donglen, sættes blot i en ledig USB port på din PS3 og så indsættes dit headset i dets minijack stik.

Når dette er gjort, får du Sourround Sound gengivelse af lyden fra din PS3 og du kan også benytte USB enheden som et reelt lydkort til en PC uden lydkort. Der er altså mange anvendelsesmuligheder med den lille USB enhed.

Har man ikke et Bluetooth Playstation 3 headset, men ligger inde med et selv, så er dette en billig løsning. Er man bare ikke glad for de officielle headsets er dette også muligheden for at benytte sit eget.

Den eneste ulempe ved denne enhed er at den ikke er trådløs, som vi kender det fra de officielle headsets som kører Bluetooth, kan man leve med dette, er denne enhed rigtigt smart.

Headset konverteren koster kun 119 kr.

Produktet er venligst udlånt af Gamebits - Se og køb produktet her.

Del dette på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende PlayStation 3 nyheder, spilnyheder, snydekoder, anmeldelser, hacks og gode PS3 tilbud!

Du kan tilmelde dig her...

Hits: 1849
Kommentarer (0)add comment

Skriv kommentar
Du skal være logget på for at skrive en kommentar. Opret dig som bruger hvis du ikke allerede har gjort det.

busy
 

Copyright 2006-2011 HB Portaler. All Right Reserved.
Reproduction in whole or in part in any form or medium without express written permission of HB Portaler. is prohibited.