Anmeldelser af Playstation 3 hardware & tilbehør

Radial CD Cleaning Kit
Anmeldelser
Søndag, 15 November 2009 14:57

Rens dine Playstation 3 spilLigger du inde med nogle spil, som ikke længere kan afspilles, på grund af skidt og snavs? Er du træt af at rense dine spil med en klud og de ridser det nogle gange efterlader i dit elskede spil? Så er denne disk renser måske noget for dig.

6 mbit mobilt bredbånd, kun 149 kr. per måned! Klik her!

Radial CD Cleaning Kit er et helt basalt produkt, du modtager hvad der ligner en DVD æske og heri ligger nogle rensevæsker og nogle cirkulære stof dimser, der skal isættes holderen. Du sprøjter lidt væske på stof dimserne, isætter din spil disk og lukker coveret igen.

Når dette er gjort er der en rød drejefunktion ude på æsken som du drejer rundt på, når dette gøres drejer skiven rundt og de små stof dimser med den rensende væske renser nænsomt din spil disk.

Det blev test på en Grand Theft Auto IV disk, som ikke længere ville læses ordentligt og det lykkedes faktisk for dette produkt at gøre disken læsbar igen.

Der er intet glorværdigt i dette produkt, men det er en klart bedre måde at rense sine spil på end med viskestykke, da det renser disken i de rigtige cirkulære bevægelser og intet skidt efterlader. Du kan få mange andre lignende produkter, som sandsynligvis virker lige så godt. Til gengæld koster denne renser ikke mere end 89 kr.

Produktet er venligst udlånt af Gamebits - hvor du kan se produktet her.

Del dette på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende PlayStation 3 nyheder, spilnyheder, snydekoder, anmeldelser, hacks og gode PS3 tilbud!

Du kan tilmelde dig her...

Hits: 1211
Kommentarer (0)add comment

Skriv kommentar
Du skal være logget på for at skrive en kommentar. Opret dig som bruger hvis du ikke allerede har gjort det.

busy
 

Copyright 2006-2011 HB Portaler. All Right Reserved.
Reproduction in whole or in part in any form or medium without express written permission of HB Portaler. is prohibited.