Anmeldelser af Playstation 3 hardware & tilbehør

Cooling fan til PS3 anmeldelse
Anmeldelser
Onsdag, 09 September 2009 16:31

PS3 Cooling fan anmeldelseSom med de fleste næste generations konsoller, sluger Playstation 3 en del strøm og generer meget varme og dette kan lede til fejl på konsollen, især hvis du spiller rigtigt meget bliver det et stort problem. Vi har fået fat i en Cooling fan til Playstation 3 konsollen og testet den.

6 mbit mobilt bredbånd, kun 149 kr. per måned! Klik her!

Ved første øjekast ser den denne blæser ikke ud af meget, den kommer i en lille standard æske, men når man tager produktet ud kan man godt mærke det er kvalitet, vægten siger som ofte det en del og produktet har en vis vægt og stabilitet over sig. Køleren har hele tre blæsere monteret, så konsollen er helt dækket ind.

 

PS3 Cooling fan fra Konig

 

Monteringen sker uden kvaler, der medfølger et USB stik i en ledning som sættes i en ledig USB port på PS3 konsollen. Selve blæseren sættes derefter på siden af PS3 konsollen hvor den monteres let ved at løfte konsollen og trække en lille plade ud.

Når konsollen startes op starter blæseren også og i forhold til mange andre billigere blæsere har denne en fordel, man kan rent faktisk skrue op og ned for blæserhastigheden, noget man måske burde mene skulle være i alle konsol blæsere, men dette er langt fra altid tilfældet.

Det var ret svært at vurdere hvor kraftigt blæseren blæste da den blev sat til, da den jo blæser ind mod konsollen, jeg satte den derfor til min P. C og mærkede efter og der var fint knald på, jeg er ikke et sekund i tvivl om at blæseren formår at forlænge levetiden hvis man spiller meget.

Det eneste minus ved at have en ekstern blæser er selvfølgelig den forøgede larm, men da Playstation 3 i forvejen larmer en hel del, overdøvede den umiddelbart blæseren og bliver det et problem kan man altid indstille den til at køre langsommere.

Konigs Cooling Fan til PS3 kan købes her til kun 159 kr.

Del dette på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende PlayStation 3 nyheder, spilnyheder, snydekoder, anmeldelser, hacks og gode PS3 tilbud!

Du kan tilmelde dig her...

Hits: 2511
Kommentarer (0)add comment

Skriv kommentar
Du skal være logget på for at skrive en kommentar. Opret dig som bruger hvis du ikke allerede har gjort det.

busy
 

Copyright 2006-2011 HB Portaler. All Right Reserved.
Reproduction in whole or in part in any form or medium without express written permission of HB Portaler. is prohibited.