Anmeldelser af Playstation 3 hardware & tilbehør

PS3 Bluetooth Headset fra Sony
Anmeldelser
Torsdag, 29 Januar 2009 16:15

PS3 Bluetooth Headset fra SonyJeg må ærligt talt sige at jeg har været meget skuffet over den kvalitet, komfort og ofte foreneligheden af headsets til PlayStation 3. Jabra Bluetooth headsettet som man kunne få pakket med Warhawk var selvfølgelig ok på mange måder og Metal Gear Bluetooth fra PDP havde klare bredbånds lydkvalitet, men de var bare ikke helt gode nok på andre områder.

6 mbit mobilt bredbånd, kun 149 kr. per måned! Klik her!

Men så kom det Officielle Bluetooth headset sammen med detailversion af multiplayer-spillet SOCOM: Confrontation og søgen efter det perfekte headset fik en ende.

Dets udseende er enkelt men samtidigt også ret sejt på samme tid, da Mic Mute knappen lyser op når man trykker på den...

Selvom det ikke er så lækkert som Jabra Bluetooth, er det officielle Bluetooth Headset en høj og slank fyr som virker meget kompakt. Dets udseende er enkelt men samtidigt også ret sejt på samme tid, da Mic Mute knappen lyser op når man trykker på den, og øre stykket stikker ikke ud ligesom det gør på Metal Gear Bluetooth headsettet. Med andre ord, er det ikke alt for prangende at det fanger alt opmærksomheden. Det kan samtidigt også bruges med en Bluetooth 2.0 eller Bluetooth 1.1 kompatibel telefon, og syntes at arbejde rigtigt godt sammen med telefonen.

Headsettet leveres også med USB-og en opladnings stander, der kan stilles på en hård overflade så du kan bruge dit headset som en mikrofon, og som faktisk virker fantastisk sammen med spil som Rock Band. En af headsettets mest fremtrædende træk er imidlertid, den runde Mute-knap, som er let tilgængelige, og når du vil afbryde kommunikationen trykker du bare på den og når du ønsker at fortsætte igen trykker du bare endnu en gang.

Et andet rigtigt stort plus er, at headsettet oplades ret hurtigt og kan anvendes i op til 8 timer før at det skal oplades igen, det har en imponerende standby-tid på 300 timer, så du ikke behøver at oplade det særlig ofte, når det ikke er i brug.

Desuden kan man i headsettets High-Quality tilstand, tydeligt høre forskel, når man modtager signal fra spillere med det samme officielle headset og andre headset, hvor det officielle går betydeligt bedre igennem.

Som online gamer er headsettet helt perfekt på alle de områder der tæller mest. PlayStation 3'en finder det med det samme og du vil på næsten ingen tid få indstillet headsettet til din personlige specifikationer (f.eks lydstyrkekontrol og stemme-niveau).

Officielt Bluetooth Headset er et must have for enhver online gamer, og du vil helt sikkert sætte pris på det.

Produktet er venligst udlånt af Gamebits.dk

Del dette på Facebook

9.5 Udseende
Ser rigtigt godt ud uden samtidig at være alt for prangende.
9.0 Holdbarhed
Headsettet og lade standeren virker robust og føles godt i hånden, så det virker som om at det kan stå meget imod, så længe man ikke hopper på det når man taber det på gulvet.
10 Merværdi
Et must have for alle online gamere, simpelthen uvurderlig.
9.5 Pris
Lidt for dyr, men man bliver samtidig glad for det, så det er pengene værd.
9.5 Overalt
Et produkt som er uundværligt for alle online gamere, og samtidig et rigtigt godt signal.
Hits: 3963
Kommentarer (2)add comment

Daff said:

64
...
sweet god anmeldelse, dog bed jeg mærke i " simpelthen uvurderligt" og "lidt for dyrt" lyder lidt sjovt ;b
januar 29, 2009

.Dennis said:

62
...
Haha, lidt for hurtigt er det måske nok gået, og word har ikke opfanget det.smilies/grin.gif
(lagde du mærke til de mange t'er...)

Men tak for det Daff, det er hermed rettetsmilies/wink.gif
januar 29, 2009

Skriv kommentar
Du skal være logget på for at skrive en kommentar. Opret dig som bruger hvis du ikke allerede har gjort det.

busy
 

Copyright 2006-2011 HB Portaler. All Right Reserved.
Reproduction in whole or in part in any form or medium without express written permission of HB Portaler. is prohibited.