Anmeldelser af Playstation 3 hardware & tilbehør

USB 3D Sound Controller
Anmeldelser
Søndag, 15 November 2009 15:00

Brug dit normale headset på din PS3Har du et favorit headset og ville du gerne benytte det på din PS3? Så er Konig USB 3D Sound Controller 5.1 noget for dig, med denne lille enhed, kan du tilslutte lige det headset du vil, til din PS3.

 
Radial CD Cleaning Kit
Anmeldelser
Søndag, 15 November 2009 14:57

Rens dine Playstation 3 spilLigger du inde med nogle spil, som ikke længere kan afspilles, på grund af skidt og snavs? Er du træt af at rense dine spil med en klud og de ridser det nogle gange efterlader i dit elskede spil? Så er denne disk renser måske noget for dig.

 
Dragonplus Controller Power Charger Stand
Anmeldelser
Fredag, 09 Oktober 2009 15:21

Anmeldelse af Dragonplus power charger til Playstation 3Vi har fået fingrene i en lade enhed fra Dragonplus, som er kendt for deres tredjeparts produkter til Playstation 3. Med denne oplader kan du lade dit joypad op samtidig og den behøves ikke engang være sat til din Playstation 3.

 
Logitech Driving Force Wireless
Anmeldelser
Torsdag, 01 Oktober 2009 21:49

Logitech Driving Force Wireless til PS3Vi har fået fingrene I et lækkert “trådløst” rat fra Logitech og testet det i nogle bil spil. Rattet er en mindre udgave af det nok så kendte Logitech Driving Force GT rat sæt.

 
Brooklyn Silicone Sleeve til PS3
Anmeldelser
Torsdag, 17 September 2009 18:57

PS3 Silicone SleeveVi har modtaget en silikone beskytter til PS3 kontrolleren, som både beskytter din kontroller men som også giver et meget bedre greb.  Læs anmeldelsen her.

 
Cooling fan til PS3 anmeldelse
Anmeldelser
Onsdag, 09 September 2009 16:31

PS3 Cooling fan anmeldelseSom med de fleste næste generations konsoller, sluger Playstation 3 en del strøm og generer meget varme og dette kan lede til fejl på konsollen, især hvis du spiller rigtigt meget bliver det et stort problem. Vi har fået fat i en Cooling fan til Playstation 3 konsollen og testet den.

 
PS3 Bluetooth Headset fra Sony
Anmeldelser
Torsdag, 29 Januar 2009 16:15

PS3 Bluetooth Headset fra SonyJeg må ærligt talt sige at jeg har været meget skuffet over den kvalitet, komfort og ofte foreneligheden af headsets til PlayStation 3. Jabra Bluetooth headsettet som man kunne få pakket med Warhawk var selvfølgelig ok på mange måder og Metal Gear Bluetooth fra PDP havde klare bredbånds lydkvalitet, men de var bare ikke helt gode nok på andre områder.

 
Dragonplus Vertical Guard Stand
Anmeldelser
Mandag, 12 Januar 2009 12:29

Dragonplus Vertical Guard StandHvis du hører til en af dem der godt kan lide at have sin PlayStation 3 stående oprejst, er denne måske noget for dig. Hvis du vil betale et enormt beløb for din spil-konsol, så ønsker du også at holde den sikker, og med denne vertikale sikkerheds stander er du sikker på at den bliver stående.

 
Hori Fighting Stick 3
Anmeldelser
Søndag, 02 November 2008 13:32

Hori Fighting Stick 3 anmeldelseSony's joypads har aldrig været betragtet som værende specielt gode til 'beat em up' titler og PlayStation 3's er ikke anderledes end tidligere modellers. Er man derfor til spil som 'Virtua Fighter 5', 'Tekken' og så videre, kan det være nødvendigt at investere i en ny kontroller til netop dette, vi har taget et kig på en af de bedste løsninger vi har set.

 
PS3 Harddisk Extender
Anmeldelser
Torsdag, 30 Oktober 2008 14:24

PS3 Harddisk ExtenderLeder du efter en billig løsning der kan erstatte den lille harddisk i din PlayStation 3, så har Team Xecuter endelig løftet sløret for deres fleksible Harddisk Xtender, der er en enhed der erstatter den indre PS3 harddisk og derimod giver en stikudgang der giver mulighed for at tilslutte dit foretrukne eksterne SATA eller IDE drev (med adapter).

 
«FørsteForrige12NæsteSidste»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Copyright 2006-2011 HB Portaler. All Right Reserved.
Reproduction in whole or in part in any form or medium without express written permission of HB Portaler. is prohibited.